Soylu açıkladı: Büyük bir eylem yapacakken yakalandılar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyona ilişkin, "Eylem yapmak üzere silahlarıyla beraber birçok ilde 18 kişi, bir ilde de silahları ormanda gömülü olan ve büyük bir eylem yapacakken yakaladığımız 2 kişi derdest edildi." dedi.

Soylu açıkladı: Büyük bir eylem yapacakken yakalandılar
Soylu açıkladı: Büyük bir eylem yapacakken yakalandılar
GİRİŞ 02.06.2019 00:30 GÜNCELLEME 02.06.2019 01:07
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eylem hazırlığındaki terör örgütü DEAŞ üyelerine yönelik operasyonda, eylem yapmak üzere silahlarıyla beraber birçok ilde 18 kişi, bir ilde de silahları ormanda gömülü olan ve büyük bir eylem yapacakken yakaladıkları 2 kişinin derdest edildiğini belirtti. 

 

 

Bakan Soylu, Tuzla'daki Trabzon Ağasalılar Derneği'nin açılışında konuştu. 

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik farklı illerde operasyon düzenlendiği bilgisini veren Soylu, "Bugün hepinizin huzurunda kahraman güvenlik görevlilerimize, polisimize ve emniyet istihbaratımıza çok teşekkür ediyorum. Tarihi bir iş başardılar. Türkiye'de eylem yapmak üzere silahlarıyla beraber birçok ilde 18 kişi, bir ilde de silahları ormanda gömülü olan ve büyük bir eylem yapacakken yakaladığımız 2 kişi derdest edildi. Hem de nereye, nasıl yapacaklarını ve eylemlerine çok yaklaştıklarını tespit ettik." ifadelerini kullandı. 

 

 

Soylu, DEAŞ, PKK, PYD terör örgütleriyle ve Türkiye'ye karşı planı olan herkesle mücadele edildiğini dile getirdi. 

Türkiye sınırları dışında başka bir operasyon daha düzenlendiği anlatan Soylu, "Bizim koordinasyonumuzda 1 tonu aşan eroin yakaladık. Başka bir ülkede başka operasyonlar da devam ediyor. Sabah, akşam çalışıyoruz, gayret ediyoruz." şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 26
  • hakikat kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    deaş pyd ve pkk nın büyük şehirlerde yapacagı eylemler 2020 yılında başlayacak kürdistan devleti açıklandığında bakan soylu şu an 30000 kişiye yakın militan var türkiyede bunu biliyormusunuz peki
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne pkkyi nede deasi tutuklayin, hemen gebertin bu itleri. Birde hapizde besleyecez sonra ne olur ne olmaz gine basimiza bela olacaklar
    Cevapla
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Duruşunuzdan gereken işi ehemmiyetle yaptığınızı izliyoruz ve takdir ediyoruz. Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Sayın Bakanımıza.
    Cevapla
  • aşker 4 yıl önce Şikayet Et
    allah rızası icin idam gelsin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...