CHP, 23 Haziran seçimlerine günler kala ucuz algı operasyonu yapmaya devam ediyor. Her seferinde yalanları ellerinde paylayan CHP'liler yeni bir skandala imza attı. AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen şahıs CHP'li çıktı! "Bir önceki seçimde Binali Bey'e verdim. Bu seçimde mağdur olan Ekrem İmamoğlu'na vereceğiz, yüzü daha sevecen" diye şahsın maskesi düştü. Algı operasyonu yaparak yalanlarla halkın gözünü boyamaya çalışan şahsın CHP Meclis üyesi Umut Daştan olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar 179 Yorum Var
  • buyukusta 04.06.2019 04:49
    bunlar için ihanet anlamsız bir meşalettir vatanını satan her şeyini satar
  • Yüksel 03.06.2019 23:42
    Mağdur rolündeymiş gibi diyerek ağzından da kaçırıyo:)
  • Ramis Çakır 03.06.2019 23:41
    Allah yalancıları sevmez bu mübtezelde onlardan biri. Şu mübarek arefe günü ve gecesinde Rabbim'den niyazım, bu millet ittifakını ve adayını 23 Haziran seçimlerinde rezil rüsfa eder inşallah. RABBİM bu millete CHP iktidarını birdaha göstertmesin inşallah amin.
  • Arif 03.06.2019 23:36
    Anlaşılan yalan söylemek cehalet partisinde gelenek haline geldi. Genel müdüründen en alt birimlere kadar çok kolay şekilde yalan söyleyebiliyorlar. Yalanları yüzüne vurulduğunda bile normal karşılıyorlar. Aklımda kalan bazı yalanlar genel başkanlığa aday değilim dedeikten sonra aday olan genel müdür, chpli sahte şalvarlı müftü karısı, Erzurum'lu köylü kılığında chpli, sıradan vatandaş olduğunu idda edip kime oy verdiğimi sordular diyen chpli Büyükçekmece belediye başkanının kardeşi, Sözde başörtülü vatandaş Ak Partiye oy vermeyeceğim diyen Beylikdüzü meclis üyesi ve şimdi de videodaki imamoğluna verecem diyen diyen chp Kartal ilçe meclis üyesi.
  • Baha 03.06.2019 23:36
    Hırsızlıkta ve sahtekarlık ta daha dirayetli olan CHP ve kandilin sözcüleri gene kandırma peşindeler.
Daha fazla yorum görüntüle