Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenler yaşadıkları kente dönmeye başladı. Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve 'kilit kavşak' diye bilinen Kırıkkale'de trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu başladı
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu başladı
GİRİŞ 07.06.2019 09:15 GÜNCELLEME 07.06.2019 09:15

Ramazan Bayramı tatilcileri dönüşe geçti. Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve “kilit kavşak” olarak adlandırılan Kırıkkale’de, trafik yoğunluğu yaşanıyor. 

Ramazan Bayramı’nda tatillerini memleketlerinde geçiren gurbetçiler, geri dönüş için yollara çıkmaya başladı. 43 ilin bağlantı noktasındaki ’kilit kavşak’ta trafik yoğunluğu yaşanıyor. Emniyet verilerine göre 100 bin aracın geçtiği ’kilit kavşak’da araçlar zaman zaman durma noktasına geliyor. Özellikle Kırıkkale-Samsun Karayolu’nda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar, saatte 40 ile 50 kilometre hızla Doğu’dan Batı’ya ilerleyebiliyor. Kırıkkale-Kayseri Karayolunda ise trafik yoğunluğu normale döndü. Trafik akışının sağlanması içinde D-200 Karayolundaki bazı kavşaklar kapatıldı. Açık olan kavşaklar da ise kırmızı ışık süresi uzatıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak