Taksim metrosunda korku dolu anlar: Hayatlarını tehlikeye attılar

Taksim'de metro istasyonunun girişindeki yürüyen merdivenlerden kayan çocukların tehlikeli oyunu korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Hayatlarını tehlikeye atan çocuklar, polis tarafından istasyondan uzaklaştırıldı.

GİRİŞ 07.06.2019 10:16 GÜNCELLEME 07.06.2019 10:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taksim metro istasyonunun girişindeki yürüyen merdivenleri adeta kaydırak gibi kullanan çocukların tehlikeli oyunu görenleri hayrete düşürdü. 

Taksim Meydanında bulunan Metro İstasyonuna inmek için kullanılan yürüyen merdivenler, iki küçük çocuk tarafından eğlence amaçlı kullanıldı. Aşağı inen ve yukarı çıkan iki yürüyen merdivenin tam ortasına çıkıp banda uzanan çocuklar kendilerini aşağıya bırakarak metrelerce kaydı. Merdivenin başına çıkıp tekrar kaymak için de merdivenin yukarı çıkan bandını kullanan çocuklar kendilerince keyifli dakikalar geçirdi. O anlarda merdiveni kullanan vatandaşlar çocukları şaşkın gözlerle izlerken bazıları da bu duruma tepki gösterdi. Bandın üzerinde dakikalarca kayan çocuklar merdiveni kullananlara da “Oradan çekil, önümü kapatma” gibi sözler söyleyerek kendilerine rahatça eğlenebilecekleri bir alan oluşturmaya çalıştı. Görenlerin durumu polise bildirmesi üzerine güven timleri metro girişine geldi ve çocukları uyararak, oradan uzaklaştırdı. 

Metro girişinde bulunan merdivenleri adeta kaydırak gibi kullanan çocukların tehlikeli oyunu kameralara da yansıdı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Atın nezarete ac bırakın bır gun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil