Bakan Soylu: Koç'un özel uçaklarıyla saltanat sürüyorsun

VIP olayıyla ilgili İmamoğlu'nu eleştiren Bakan Soylu, 'Koç'un özel uçaklarıyla saltanat sürüyorsun. Kusura bakmayın ben birşey görüyorum. Gezi olaylarında otel tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar' dedi.

GİRİŞ 08.06.2019 12:47 GÜNCELLEME 08.06.2019 13:36
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

19 Mayıs töreni için Samsun'a giden Kılıçdaroğlu'nun kullandığı özel uçağın KOÇ Holding'e ait çıkmasının ardından İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde kullandığı uçak da Koç ailesine ait çıktı.

Gezi olaylarına verdikleri destekle çok tartışılan Koç ailesi, CHP verdiği desteği hiç saklamıyor. Öyle ki Ömer Koç, İstanbul seçimleri henüz netleşmeden, İBB'de İmamoğlu'nu tebrik bile etti.

SOYLU: KOÇ'UN ÖZEL UÇAKLARIYLA SALTANAT SÜRÜYORSUN

CHP İstanbul adayının kullandığı özel uçakla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu'da  "VIP'ın olmasının anlamı da bu, oradan geçme hakkına sahip olan kişilerin böyle işlerle karşı karşıya kalmamasını temin etmektir, hakkın yok Koç'un özel uçaklarıyla saltanat sürüyorsun. Kusura bakmayın ben birşey görüyorum. Beni kim kınarsa kınasın. Gezi olaylarında otel tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar. Gezi olaylarında Kandil'i harekete geçirenler bugün Kandil'i harekete geçiriyor" dedi.

 

 

YORUMLAR 160
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyun büyük..
    Cevapla
  • Akıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç'u beslemiyeceğim artık kurban bayramı yaklaşıyor.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    bir daha da koç grubuna ait hiç birşey al-MA-yacağım...
    Cevapla
  • EROL 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç unda umurunda.Bunlar kapitalist. ECEVİT 20 tane ABD üssü kapattıgında1976 -77 yıllarında ABD bize ambargo uyguladığında ülkedeki malları çıkarmadılar.Bir de içer de ambargo uygulandı.Her şey çıkar amaçlı.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Antirokot EKREM KOÇ un özel uçağı ile siyaset yapıyorsun, MUSAKKA seneryosu ile milleti aldatacağını mı sandın.hadi ordan hadi ordan seni ..
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Koçun sermayesi Osmanlı'dan çaldıkları paralar araştırın kökü nereye varıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor