Nikah masasında yaşandı! Salondakiler şaşkına döndü...

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde kıyılan nikahta, damadın, damadın şahidi ve nikahı kıyan belediye başkanının isminin 'Osman Türkyılmaz' olması, misafirleri şaşırttı.

Nikah masasında yaşandı! Salondakiler şaşkına döndü...
Nikah masasında yaşandı! Salondakiler şaşkına döndü...
GİRİŞ 08.06.2019 16:45 GÜNCELLEME 08.06.2019 17:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde yaşayan Ebru Özhan ile Osman Türkyılmaz'ın nikâhı dün akşam özel bir düğün salonunda kıyıldı. Nikâhta ilginç bir durum yaşandı. 

 

 

Nikah masasında damatla aynı ismi taşıyan iki kişi daha yer aldı. Çiftin nikâhını, damadın kuzeni Yahşihan Belediye Başkanı seçilen Osman Türkyılmaz kıyarken, damadın şahitliğini ise büyükbabası Osman Türkyılmaz yaptı.

İmzaların atılmasının ardından Başkan Osman Türkyılmaz tarafından çifte evlenme cüzdanı verildi. Genç çifte Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim hediye eden Başkan Türkyılmaz, çifte bir ömür mutluluklar dileyerek, evliliğin önemini anlattı.

'BİZİ ÇOK HEYECANLANDIRDI'

Damat Osman Türkyılmaz, çok mutlu olduğunu belirterek, "Üçümüzün de adının aynı olması gerçekten çok şaşırtıcıydı. Bu durum bizi çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Umarım evliliğimiz ömür boyu devam eder"” dedi.

Gelin Ebru Türkyılmaz ise, "Başkanımızın ayağına sağlık. Bu adaşlığa vesile olup nikâhımızı kıydığı için çok teşekkür ederiz. Güzel bir tesadüftü. Her şey çok güzeldi" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 1
  • Hayati Taş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlık var haberde. Osman Türkyılmaz Bahşılı değil yahşihan belediye başkanı ve olay da yahşihanda geçiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak