Sokak ortasında 2 kişiyi bıçaklayan 4 şüpheli tutuklandı

Karaman'da husumetli oldukları Özkan K. (51) ve Atilla Ç.'yi (36), sokak ortasında bıçaklayıp, dövdüğü öne sürülen 4 kişi tutuklandı.

Sokak ortasında 2 kişiyi bıçaklayan 4 şüpheli tutuklandı
Sokak ortasında 2 kişiyi bıçaklayan 4 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 11.06.2019 14:39 GÜNCELLEME 11.06.2019 14:39

Olay, pazar günü Ahi Osman Mahallesi'nde meydana geldi. Özkan K. ve Atilla Ç., sokak ortasında bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, çeşitli yerlerinden bıçakladıkları ikiliyi, plastik boru ve tekmelerle dövdü. Dayak anı çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kanlar içindeki yaralılardan birini 'tecavüzcü bu' diye bağırarak, çevredekilere gösteren saldırganlar, kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan Özkan K. ve Atilla Ç., tedaviye alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, yaralı Özkan K. ve Atilla Ç.'nin daha önce Konya'da oturduğunu ve saldırganlarla aralarında husumet oluşunca Karaman'a taşındığını belirledi. Saldırganların yaralılardan birine 'tecavüzcü bu' diye bağırarak çevredekilere göstermesini de araştıran polis, olayın tecavüzle bağlantısının olmadığını saptadı. Şüpheliler M.A., H.E., T.E. ve A.A.'nın bir minibüsle Konya'dan, Karaman'a gelip, Özkan K. ve Atilla Ç.'yi bulup, saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. 

Düzenlenen operasyonla 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Polis, tutuklanan 4 kişiyle birlikte kente gelip saldırıya karışan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler