İngiliz havayolu şirketine ait uçakta panik anları! İstanbul'a indi

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in (BA) Chennai-Londra seferini yapan tarifeli uçağı, motor arızası nedeniyle İstanbul Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.

İngiliz havayolu şirketine ait uçakta panik anları! İstanbul'a indi
İngiliz havayolu şirketine ait uçakta panik anları! İstanbul'a indi
GİRİŞ 15.06.2019 16:28 GÜNCELLEME 15.06.2019 16:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Hindistan'ın Chennai kentinden 211 yolcusuyla  hareket eden "Boeing 787" tipi tarifeli uçağın motorunda sefer sırasında arıza  meydana geldi.

Uçağın kaptan pilotu, kule ile irtibata geçerek, İstanbul'a zorunlu  iniş için izin istedi. Kuleden izinlerin alınmasının ardından uçak, saat 12.30'da  İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Terminale alınan yolcular arasında bulunan Hintli Karthik Veluchamy,  basın mensuplarına yaptığı açıklamada, uçağın teknik problemlerden dolayı  gecikmeli havalandığını, kalktıktan yaklaşık 3 saat sonra da sağ motorda yağ  arızası meydana geldiğinin söylendiğini belirtti.

Veluchamy, uçağın sağ motorunda yağ sızıntısı nedeniyle İstanbul'a  indiklerini ifade ederek, "Pilot her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Buraya  güvenli şekilde iniş yaptık. İstanbul'a bizi almak için yeni bir uçak  gönderecekler. Fakat uçağın durumuyla ilgili yeterince bilgilendirilmedik." diye  konuştu. 

Apronda park edilen uçakta yapılan kontrollerde sağ motorunun yağ  ikazı verdiğinin tespit edildiği, yolcuların akşam saatlerinde başka bir uçakla  Londra'ya gönderileceği öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitsin ülkesinde insin, burada ne işi var!
    Cevapla
  • Terazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Haaah şöyle! Yola gelin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi