Hamile eşini hastaneye kaldırmak isterken kaza yaptı

Karaman'da rahatsızlanan 9 aylık hamile eşi Ebru Doğan'ı hastaneye yetiştirmek isteyen Aykut Doğan yönetimindeki otomobil, kavşakta başka araçla çarpıştı. Kazada, Ebru Doğan ile birlikte 5 kişi yaralandı.

Hamile eşini hastaneye kaldırmak isterken kaza yaptı
Hamile eşini hastaneye kaldırmak isterken kaza yaptı
GİRİŞ 18.06.2019 11:44 GÜNCELLEME 18.06.2019 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Barutkavran köyünde oturan Aykut Doğan (25) rahatsızlanan 9 aylık hamile eşi Ebru Doğan'ın (20) hastaneye götürmek için otomobiliyle yola çıktı. Doğan yönetimindeki 28 NZ 857 plakalı otomobil, Organize Sanayi Bölgesi'nde kavşakta Ali İhsan Karabağ (50) yönetimindeki 70 EZ 176 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Doğan, eşi Ebru Doğan, diğer sürücü Ali İhsan Karabağ ve yanındaki Ahmet Zeybek (19) ile Sebahattin Karabağ (21) yaralandı.



Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ebru Doğan'ın karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir hastane çalışanı olarak ! arkadaş, acil durumlarda 112 i arayıp beklemek,hem hasta açısından ,hemde olabilecek bu tür olumsuzluklar açısından çok çok çok daha doğru olur.Yok arabayı çalıştır,gaza bas,binbir sters,yetişirmi acaba,hem kendi hemde diğer kişilerin can güvenliğini tehlikeye sokmalar.......yada komşunun arabasını alıp gitmeler,yada komşu-arkadaş-akrabayı çağırmalar...... Sanki 112 bizlerden ücret alıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi