Gizli görüşme ile ilgili sert açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile ortak canlı yayın öncesinde bir otelde gizli görüşmesine ilişkin sert açıklamada bulundu.

Gizli görüşme ile ilgili sert açıklama!
Gizli görüşme ile ilgili sert açıklama!
GİRİŞ 18.06.2019 18:36 GÜNCELLEME 18.06.2019 18:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Akbaşoğlu, ''Rakiblerinizin olması doğaldır.Ancak rakibinizin etik , ahlaki kurallar çerçevesinde hareket etmesi esastır.İsmail Küçükkaya’nın sunduğu programda maalesef aziz milletimiz ahlaksız bir tiyatro ile karşı karşıya bırakılmıştır. Program öncesi otel odalarında kurguladıkları tezgâh, gün yüzüne çıkmış, takke düşmüş kel görünmüştür. Önce ''Binali Yıldırım soruları istedi'' diye gerçek dışı bir tezgah kuranlar, ''Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” misali böylesine çirkin ve ahlaksız bir yola tevessül etmişlerdir. Küçükkaya ve İmamoğlu suç üstü yakalanmışlardır. Yalan ile abad olunmaz, yalan er ya da geç ortaya çıkar. Sandıkta oyların çalınması da aynen böyle bir tezgâhtı ve yakalandılar.  Yalanı alışkanlık haline getirenlerin, konuştukları yalan ile kurdukları kumpası perdelemeye çalıştıklarını gördük. Her iki adaya da eşit mesafede olduklarını söyleyenlerin, otel odalarında ne görüştüklerini milletimize anlatmaları ve halkı kandırdıkları için özür dilemeleri gerekmektedir. Küçükkaya'dan tarafsız gazeteci, açıkça yalan söyleyen İmamoğlu'ndan şehrülemin, belediye başkanı olmaz.'' dedi.

YORUMLAR 16
  • Anti satan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar cambaz işte fetö fetö kendinde olan herşeyi başkasında varmış gibi yansıtan klasik münafık özelliklerinden tanıyabilisiniz zaten baskın çıkmaya çalışırlar ve yüzleride hiç kızarmaz inadın ve kindarlığın kralı vardır sıkışırlarsa pervasızca yalan söylerler iftira atarlar karakterleri böyle halk nasıl bunlara kanıyor hipnoz olmuş gibi anlamıyorum
    Cevapla
  • Ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine hepside birbirinden sahtekar Allahım İstanbulumuzu bu insanların eline bıraktırma
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten soruyu bitirmeden ekremin kağıt çıkartmasindan belliydi soruları verdiği. meğer sorulari binali degil ekrem almış. yalancı bunların topu..
    Cevapla
  • Turk06 4 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bu fox'in haber dogrulugu zaten samimi degil iken bunlarin yaptigi programa kim nasil ciddiye alabilir? Alanlar sorunlu sizofren ve ciddiye bile alinmamasi gerekir
    Cevapla
  • Mühendis bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazır tabloların nasıl çıktığını da görmüş olduk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi