Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Saffet Çebi ortaokulu'nda oyunu kullandı.

GİRİŞ 23.06.2019 12:23 GÜNCELLEME 23.06.2019 14:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ailesiyle birlikte Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

"Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi bu şekilde yapılmamalıydı. 31 Mart'tan sonra mevcut gelişmeler YSK kararıyla yenilenmesi yoluna gidildi. Bugün de İstanbulumuzda bu seçimi gerçekleştiriyoruz.

"İstanbul'umuza, İstanbul'umuzun geleceğine tecrübesiyle dinamizmiyle ve Ankara-İstanbul bütünleşmesiyle bir sürecin getirilmesini çok çok faydalı buluyorum. İstanbul seçmeni İstanbul için en isabetli kararı verecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum."

KATILIM ORANI

"Hepimiz İstanbul dışında olanları buraya taşımak için tekrar memleketlerine gönderilmesi noktasında çok gayret ettik. İstanbul'da olanlar da inanıyorum ki bu işin önemini çok iyi biliyorlar. Herhalde katılım yüksek olmalı diye düşünüyorum."

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonuçları İstanbul'dan takip edeceğini açıkladı.

 

 

YORUMLAR 17
  • Reco 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul kostantinopolis olmayacak Allahin izniyle.
    Cevapla
  • BÜNYAMİN 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah Binali abi kazanacak Türkiye huzur bulacak mazlumların yüzü gülecek
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • ali42 4 yıl önce Şikayet Et
    bu gün doğru söyleyenmi kazanacak yoksa Yalan söyleyenmi bu gün istanbul ve istanbullunun özel yaşamına saygı duyanmı kazanaca yoksa mazbatayı alır almaz ilk işi istanbul ve istanbullunun özel verilerini başkararına kopyalatmaya çalışanmı kazanacak bu gün devlet terbiyesi almış ve bir çok projede imzası olanmı kazanacak yoksa sadece 1 kreş yapabilmiş birde türk düşmanı bir piskoposun heykelini yapanmı bu gün saygılı birimi kazanacak yoksa devletin valisine hakaret edenmi bakalım akşam göreceğiz güzel istanbulumuz kime layık olacak
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbula yaz gelecek
    Cevapla
  • Şehitoğluyum 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhterem Reisim.1960 ihtilalinde Rahmetli menderes ailesine yakin olduğumuzdan dedemi ve babami demokrasi şehidi verdim.Cok aci cile cektik.kim nasil anlarsa anlasin.bu gùn kazanalim veya kayvedelim.Saadet partisine ve yukarisina hakkimi helal etmiyorum.yevmil kiyamette onlarin hakki varsa onlarda benden alsin.hodri allahin huzurunda maydan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor