İstanbul'un en güzel manzarası Beykoz'dan seyredilecek

Beykoz’da yapımı tamamlanan Karlıtepe Mesire Alanı, Belediye Başkanı Murat Aydın’ın katılımıyla vatandaşların kullanımına açıldı. Seyir terasları, piknik, gezinti ve spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla donatılan mesire alanında vatandaşlar hoşça vakit geçirebilecekler.

İstanbul'un en güzel manzarası Beykoz'dan seyredilecek
İstanbul'un en güzel manzarası Beykoz'dan seyredilecek
GİRİŞ 30.06.2019 10:22 GÜNCELLEME 30.06.2019 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul’un eşsiz manzarasının seyredilebileceği Karlıtepe Mesire Alanı vatandaşların kullanımına açıldı. Açılışa Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Mesire alanının açılışında çocuklar için şişme oyun alanları kuruldu, palyaçolar, illüzyon gösterileri, eğlenceler ve sürpriz etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca açılışta TRT Çocuk Tiyatrosu’nun sevilen oyunu Kardeşim Ozi de sahnelendi. Beykoz Belediyesi açılışa katılan vatandaşlara köfte ekmek, karpuz ve patlamış mısır ikramlarında bulundu.

 

 

 

220 dönümlük arazide kurulan mesire alanında 77 adet açık ve kapalı seyir terası, 2,5 km uzunluğunda yürüyüş yolu, 550 m bisiklet parkuru, piknik ve spor alanları ile 2 amfi tiyatro bulunuyor. Vatandaşların hoşça vakit geçirebileceği mesire alanında doğaya uyumlu ahşap malzemeden inşa edilen ahşap kır lokantası, büfeler, kameriyeler, seyir terasları, yağmur barınakları, piknik masaları, çeşmeler gibi yerler bulunuyor. Ayrıca Karlıtepe Mesiresi’nde mini futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları da gençlerin kullanımına açılırken, alanı boydan boya geçen bin 700 metre uzunluğunda araç yolu, ziyaretçiler için 170 araçlık otopark ve ibadethane de yer alıyor. Karlıtepe Mesire Alanı'na gelen vatandaşlar, temiz havanın ve yemyeşil doğanın keyfini doyasıya çıkarabilecek, spor yapabilecek ve eğlenebilecekler.
 
Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Bu mekan yaklaşık 250 dönümlük bir yer. Ve Beykoz’un rakım olarak en yüksek yerlerinden bir tanesi. Yazın havanın sıcaklığında burası oldukça serin oluyor. Kışın karı üzerine ilk çeken mekan burası. Burası hem Beykozlu hemşehrilerimize hem de tüm İstanbulluya Allah nasip ederse hizmet sunacak. Henüz eksiklerimiz var eksiklerimiz de süreç içerisinde tamamlayacağız. Burada kahvaltı yapabileceğiniz bir tesisimiz var, burada kahvaltı sunulacak. Piknik yapmak için Karlıtepe’ye gelecek olanlar, sadece araçlarına binecekler biz Beykoz’da Karlıtepe’de piknik yapacağız diye buraya gelecekler. Yeme içme malzemesi getirmeyecekler. Onları buradaki oluşturacağımız mekanlarda biz sizlere sunacağız. Makul fiyatlarla. Seçimden önce söylediğimiz gibi Beykozlulara yüzce 25 indirim yapılacak” dedi.
 

 

 

YORUMLAR 1
  • Aziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi dahaki seçimde burayı chp alır. Ne kadar çok hizmet o kadar az oy. Bu İstanbullular çok nankör. Çöpe susuzluğa alışık bir bünye bazı şeyleri idrak edemiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü