Erdoğan talimat verdi! Çakarlar sönecek

Vatandaşların devlet yöneticileri içi yol kesilmesi ve çakarlarla ilgili şikayeti artınca harekete geçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti üst düzey yöneticileri, eski bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanları da dahil çakarlı araç kullanılmamasını istedi.

Erdoğan talimat verdi! Çakarlar sönecek
Erdoğan talimat verdi! Çakarlar sönecek
GİRİŞ 01.07.2019 06:10 GÜNCELLEME 01.07.2019 06:12
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Vatandaşın trafikte çakarlı araç ve yol kesme rahatsızlığına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan el koydu. Erdoğan’ın kurmaylarıyla yaptığı toplantıda, çakarlı araç kullanımı ve makam araçlarının rahat geçişi için yolların kesilmesi sebebiyle vatandaşın rahatsızlığı gündeme geldi. Kurmaylar, seçim çalışmalarında vatandaşlardan bu yönde şikayet ve tepki aldıklarını Erdoğan’a aktardı.

 

 

KONVOYLAR KISALACAK

Bazı eski bakan ve milletvekillerinin araçlarında hala çakar lamba kullandığı yönündeki eleştiriler de toplantıda dile getirildi. Erdoğan’ın bundan sonra AK Parti kurmayları, belediye başkanları, eski bakan ve milletvekilleri dahil kimsenin çakarlı araç kullanmamasını istediği öğrenildi. Acil durumlar ve trafiğin yoğun olduğu zamanlar dışında yollar da kesilmeyecek. Devlet yöneticilerinin konvoyları da küçülecek.

 

 

İLK ERDOĞAN UYGULADI

Konvoydaki araç kalabalığı heyette yer alan danışman ve diğer bürokratların kullanacağı toplu servis ile en aza indirilecek. Bu konuda kurmaylarına kesin talimat verdiği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce bir grup toplantısı çıkışında danışmanlarına “Havaalanına giderken arkamızda sayısız araç oluyor. Neden herkes ayrı araçlara biniyor? Herkes iki minibüste toplansın” diye uyarıda bulunmuştu. En son G-20 zirvesi için Japonya’ya giden Erdoğan’ın geçişinde Ankara-Esenboğa yolu trafiğe kapatılmadı.

YORUMLAR 89
  • Oguz 4 yıl önce Şikayet Et
    Halk la butunlesmeli cakara hayir
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi mersedesi anladikta, korumalar niye hep Gmc ciplere biniyor. Toyota corolla veya megane kesmiyor mu?
    Cevapla
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    ah be Reis köprünün altından çok sular aktı çok malesef çok şımarttın bunları
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis hizaya getirmesinide bilir.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    halk simarmadimi
    Cevapla
  • TürkogluTürk 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle bisey ben almanyada hic görmedim ama Ankara Istanbul arasi Otobanda cok sikistirildim bunlar tarafindan. cocukkande Ordu / Samsun Corum arasi denk gelmistik o zaman yol dahi yoktu oralarda arabalari bi sikistiriyorlardiki sanki babasinin yolu. az kalsin kaza bile yapiyorduk. biz hep kendimizi onde görüyoruz ya ama inanin almanya gibi ülkelerin daha cok gerisindeyiz
    Cevapla
  • YERLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanyadan gelenler daha sınırdan geçip türkiye ye girdiklerinde çöp atma yarışına giriyorlar arabadan almanyada çöp atamayan Insan neden TÜRKİYEDE çöp atma yarışına giriyor .sorun ceza kesilmemesi yani DEMOKRASİ fazla OLUNCA rahatlıyor insan insanlıktan çıkıyor demek ki .almanya gibi her çöp atana baş cezayı bak BİR daha yapıyorlar mı. Her zaman derim rahat batar insana BİZDEKİ olay bu . Bas cezayı uyar at kamu hizmet cezasına bak nasıl avrupadan daha iyi oluyor
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    almanyadan gelenlerde turkiyede hicbir kurala uymuyor
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş avrupada doğru düzgün makam aracı bile göremezsin.Varsada asla anlamazsın nereden nereye gittiğini.Ama bizde bi muhtarlar kaldı makam aracı verilmeyen !
    Cevapla
  • oya 4 yıl önce Şikayet Et
    seçimden önce yapsaydınız keşke.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir