İstanbul'da suça karışan Suriyeliler ile ilgili karar!

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, suça karışan Suriyeliler hakkında yeni bir karar verdi. Geçici koruma kapsamındaki Suriyeli yabancıların suça karışması durumunda, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecekleri bildirildi.

İstanbul'da suça karışan Suriyeliler ile ilgili karar!
İstanbul'da suça karışan Suriyeliler ile ilgili karar!
GİRİŞ 07.07.2019 10:08 GÜNCELLEME 07.07.2019 11:01
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erden Bursalı imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda, İstanbul genelinde suça karışan Suriyelilerin durumu hakkında talimat verildi. 

 

 

Talimatta, "Geçici Koruma Kapsamındaki" Suriyeli yabancıların suçun niteliğine bakılmaksızın kamu düzeni ve güvenliği ile toplumun huzur ve sükununu bozucu olaylara karışanlar hakkında, emniyet birimlerinde gerekli işlemlerin yapılmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilmeleri bildirildi.

Talimatta şu ifadelere yer verildi:

 

 

"Suçun niteliğine bakılmaksızın kimlik sahibi olsa dahi adli, idari ve kabahatlerden işlem yapılan 'Geçici Koruma Kapsamındaki' Suriyeliler hakkında kamu düzeni ve güvenliği ile toplumun huzur ve sükununu bozucu olaylara karışan şahıslar serbest bırakılmayarak dosyaların mesai saatleri içerisinde Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilmesi şahıslar ile ilgili İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nün değerlendirilmesinin beklenilmesi gerekmektedir" 

YORUMLAR 30
  • paşalı 4 yıl önce Şikayet Et
    17-40 yaş arası tüm erkek suriyeliler öso yada suriyedeki TÜRK askerinin yanına verilsin savaşsın savaş bitince ailelerini alıp giderler.Bedavaya nargile keyfi ile ülke kurtarılmaz
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    suriyelilerin taciz eden tecavuz eden darp eden tahrik edenlerini de sinir disi edin ozaman
    Cevapla
  • sinirli 4 yıl önce Şikayet Et
    suriyeliler türkiyeye geldi gelleli yüzlerce cinayet işledi bunun sorumlusu kim olacak bunun hesabını biri vermeli
    Cevapla
  • Doğrulari söyleyen 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler gelmeden önce suç işlenmiyor muydu? Türk emniyeti, uyruğuna bakmaksızın suç işleyen herkes için gereken neyse onu yapar.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet Suriyeliler öldürüyor ve elini kolunu sallayarak geziyorlar. Sizin kafanız iyi mi? Cinayete karışan Türklere ne yapılıyorsa onlara da o yapılacak...
    Cevapla
  • eda 4 yıl önce Şikayet Et
    düzgün duranlara çevreye topluma zarar vermeyenlere sözüm yok ama buraya misafir niyetiyle gelip suç işleyenlerden insanları rahatsız edenlerden birbirleriyle de olsa kavga edenlerden acil kurtulunması gerek zaten doğu duzgun insan olsalardı yardım aldıkları bir ülkede huzursuzluk çıkarmazlardı çok kavga etmek istiyorlarsa yollayın suriye ye orada yapsınlar kavgalarını hele bazıları ekmek derdinde olacağına tatil deniz derdinde ben anlamıyorum ki neden geldiklerini vatanlarını evlerini suriye de hala canıyla uğraşan soydaşlarını ölen yakınlarını bir insan bu kadar mı çabuk unuturda keyfine bakar
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ailesiyle beraber sınırdışı edilsin ve Türkiyeye giriş i yasaklansın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı