Terör örgütünde büyük çözülme! Telsizlere yansıdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) son dönemde PKK terör örgütünün sözde yöneticilerine yönelik başarılı operasyonlarının, örgüt elebaşıları arasında korku ve paniğe neden olduğu, bunun da örgüt içindeki çözülmeleri ve kaçışları artırdığı belirtildi.

Terör örgütünde büyük çözülme! Telsizlere yansıdı
Terör örgütünde büyük çözülme! Telsizlere yansıdı
GİRİŞ 11.07.2019 13:01 GÜNCELLEME 11.07.2019 13:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı hava harekatlarıyla PKK/KCK terör örgütünün sözde yöneticileri birer birer etkisiz hale getiriliyor.

Son olarak 27 Haziran 2019'da MİT ile TSK'nin ortaklaşa yürüttüğü operasyon ve TSK tarafından düzenlenen hava harekatı ile terör örgütünün sözde başkanlık ve yürütme konseyi üyelerinden Diyar Garip Muhammed isimli terörist etkisiz hale getirilmişti. Yürütülen başarılı operasyonların, bölücü terör örgütü elebaşıları arasında korku ve paniğe yol açtığı öğrenildi.

Terör örgütü elebaşılarının birbirlerini casuslukla suçlamaya başladıkları bilgisi, teröristler arasındaki telsiz konuşmalarına yansırken, örgüt içerisinde güvensizlik ve huzursuzluğun en üst seviyede olduğu, sözde yöneticilerin terör gruplarını kontrol etme ve örgüt üyelerine söz geçirme kabiliyetinin neredeyse sıfırlandığı bilgisi alındı.

Güvenlik kaynakları, bu durumun hem elebaşıları hem de alt kadrodaki teröristler üzerinde olumsuz etkiler yarattığını, sözde elebaşıların örgüt üyeleri üzerindeki zaten zayıflamış olan otoritesini iyice azalttığını, bunun sonucunda örgüt içindeki çözülmelerin ve kaçışların arttığını, terör örgütüne katılımların yok denecek seviyeye geldiğini ifade etti.

 

 

YORUMLAR 5
  • yurtsever 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim güvenlik kuvetlerimize sağlık sıhhat ve dahada kuvet versin bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum gazilerimiz ve yaralılara sağlık sıhhat ve esenlikler diliyorum allah birliyimizi bozmasın içimizdeki ve dışarıdaki hainlere de Allah belasını versin.
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    artık terörist örgütü denemez. bir kaç terörist demeliyiz. maşallah.
    Cevapla
  • Tim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı hikaye.. Sınırlarımızın ötesinde yüz binlercesi var. Nereye bitiyor?abd israil bitmeden dünyada terör bitmez!
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Insallah öyledir, ama biz her ihtimale karsi bunun propaganda oldugunu düsünüp hareket etmemiz lazim. yola devam , durmak yok, bunlarin kökü kurumasi lazim
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bereket versin. Aslan mehmetçiğin ayağına taş değmesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!
Cep telefonlarında düşük fiyat tehlikesi! Piyasanın altında satıyorlar