Türkiye'ye bir ülkeden daha turist akacak

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Türkiye vizesi hizmetleri sunacak olan Anatolia Seyahat (Anatolia Travel Services) Hizmetleri şirketinin açılışı düzenlendi.

Türkiye'ye bir ülkeden daha turist akacak
Türkiye'ye bir ülkeden daha turist akacak
GİRİŞ 13.07.2019 17:53 GÜNCELLEME 13.07.2019 18:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Açılışa Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul, Pakistan Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanı Sayid Abu Ahmed Akif, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile şirketin bağlı olduğu Beyaz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik ve Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karahan katıldı.

"TÜRKİYE'Yİ SEÇMELERİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORUZ"

Beyaz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman da iki ülke arasındaki kardeşlik ilişkisine turizmle katkı sağlamak istediklerini belirterek, "Büyükelçiliğimiz ve Pakistan'da görev yapan kurumlarımız Pakistanlı turistlerin Türkiye'yi seçmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Biz de hızlı ve güvenilir vize almalarını sağlayarak bu çalışmalara destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

"TÜRK TURİSTLER PAKİSTAN'I KEŞFETMELİ"



Açılışta bir konuşma yapan Yurdakul, iki ülke arasında turizm alanında çalışan şirketlerin, Pakistan-Türkiye ilişkilerine de olumlu katkı sunacağını belirterek, "Pakistanlıların ülkemizi ziyaret etmesi ilişkilerimizi geliştirecektir ancak bu tek yönlü olmamalı. Türk turistler de dünyadaki en özel ülkelerden biri olan Pakistan'ı keşfetmeli. Bu ülkenin doğal güzelliği ve insanıyla keşfedilmeyi hak ediyor. Eminim ki buraya gelen turistler ve işadamları çok güzel zamanlar geçirecektir." dedi. Yurdakul, turizm alanında hizmet sunacak kurumların, büyükelçiliğin ikili ilişkileri geliştirme çalışmalarına da destek verdiğini kaydetti.

DAHA FAZLA TÜRK ŞİRKETİNİ BEKLİYORUZ

Pakistan Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanı Sayid Abu Ahmed Akif ise yaptığı konuşmada Başbakan İmran Han ve hükümetinin daha fazla Türk şirketini Pakistan'a beklediğini hatırlatarak, Türklere her türlü yatırımda destek olacaklarını söyledi.

Pakistan'da Türkiye vizesi hizmeti sunan Türk firması bulunmazken sadece bir tane Pakistanlı firma bulunuyor.



YORUMLAR 11
  • oya 4 yıl önce Şikayet Et
    Babür türk imparatorluğunun bakiyesi türk hint asıllı pakistan dostları en kısa sürede bekliyoruz.
    Cevapla
  • 6753 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah Eyvah.
    Cevapla
  • Yahya 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki araplar geldi İranlılar geldi de ne oldu? Bos yere ülkenin denizlerini kirletmeyin.açları buraya taplamayın
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    turist gelmezse esas sen aç kalacaksın..
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Elini kolunu sallayan cebine 50 Euro koyup gelirler! Hiç biri de bir daha geri dönmeyecek! Türkiye bu Türkiye’ye giriş işlemlerini çok sıkı tutmazsa , sonu çok fena olacak
    Cevapla
  • hehe 4 yıl önce Şikayet Et
    pakistanlılar zayen türkiyede:)))(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!