Esenyurt'ta Yaya Öncelik Yılında trafik ışıklarında yayalara aldırış etmeden ışık ihlali yapan araçlar, başka bir aracın kamerasınca anbean kaydedildi. 
Görüntüler, önceki gün Nazım Hikmet Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde araç kamerası tarafından kaydedildi. 'Yaya öncelik yılı' kapsamında polis ekipleri tarafından her gün binlerce lira ceza kesilmesine rağmen umursamaz araç sürücüleri, hem ışık ihlali yaptı hemde karşıdan karşıya geçen yayaları umursamadı. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde, kırmızı ışık ihlali yapan ticari taksi sürücüleri, minibüs ve diğer araçlar görülüyor. Görüntülerin devamında ise bir panelvan aracın ışıklarda bekleyen araca çarpmasına ramak kala durduğu da yer alırken karşıdan karşıya geçen kadına aldırmadan kırmızı ışık ihlali yapan araçlar da görülüyor. 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • adsız sofi 14.07.2019 13:43
    polisden korkan yok.az polis var türkiyede.aman polis görür diye korksa yapamazlar.
  • kamera 14.07.2019 13:35
    kameralar ne işe yarıyor geçene göderecen cezayı ehliyetine de 10 ceza puanı bak bakalım bir daha yapabiliyor mu? ceza yemeden canı yanmadan kimseye bir şeyi idrak ettiremezsiniz bu ülke de ne yazikkkk
  • esenyurt 14.07.2019 13:16
    esenyurt tam facia zaten kırmızıda durdum adam arkadan gelip vurdu indi aşağı önüne gelene ehliyet veriyorlar diye hakaterler etti neden kırmızıda durmuşum burada kimse kırmızıda durmuyor dedi kaza tutanağını yazmak istemedi polis çağırıyorum deyince yazdık sigorta şirketi adamın cezasını kesti ama neye yarar hem arabam hasarlı oldu hem 2 hafta arabasız kaldım eğitim şart
  • tunctunc 14.07.2019 13:06
    eee ne olmu$ yani.? para cezasini öder bir hafta icindede olayi unutur yine ayni huyuna devam eder.Türkiyede trafikte PARA CEZASI ASLA ASLA ASLA CAYDIRICI DEGILDIR::Kirmizi i$ikda bile gecse sucun agirligina göre en az üc ayligina ehlietleri alinmalidir.
  • Serhat 14.07.2019 12:27
    Konyali hakan! Senin orda ankaradan sehir icine giriste isiklarda yanimdan toros 60la gecti.
Daha fazla yorum görüntüle