Sulama kanalında feci kaza! Çoban görünce ortaya çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir otomobil sulama kanalına uçtu. Otomobildeki Ramazan Sözer ile arkadaşı Yusuf Özer boğularak yaşamını yitirdi

Sulama kanalında feci kaza! Çoban görünce ortaya çıktı
Sulama kanalında feci kaza! Çoban görünce ortaya çıktı
GİRİŞ 16.07.2019 11:40 GÜNCELLEME 16.07.2019 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu sabah Denizli'nin Pamukkale ilçesinde koyunlarını otlatan bir çoban, sulama kanalının içinde otomobil görünce polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan destek istedi. İtfaiye ekipleriyle birlikte yapılan incelemede, araçta 2 kişinin cesedi bulundu.

PİKNİKTEN DÖNÜYORLARDI

Çalışma başlatan itfaiye ekibinin balık adamları, kanal içine girerek otomobilin sürüklenmemesi için halatlarla bağladı. Ayrıca kanal önüne file çekildi.

Ramazan Sözer ve Yusuf Özer

İtfaiye ekipleri, yan duran ve içi suyla dolan otomobildeki sürücü Ramazan Sözer (53) ile arkadaşı Yusuf Özer’in (45) cesedini çıkardı. Ardından otomobil çekiciyle kanaldan çıkarıldı.

Otomobilde, içki şişesi ile piknik malzemeleri bulundu. Otomobildeki iki kişinin piknik yaptıktan sonra otomobille dün akşam saatlerinde dönüşe geçtiklerinde kaza yapıp kanala uçtuklarının sanıldığı belirtildi.

YORUMLAR 1
  • CEMİL 4 yıl önce Şikayet Et
    kafa kıyak olunca tabi kaza kaçınılmaz oldu kafa kıyak öldüklerini anlamamışlardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak