Hırsızlık yaparken yakalandılar!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde cezaevi firarisi olan ve hırsızlıktan aranan 2 zanlı, bir mağazada telefon hırsızlığı olayına karışınca yakalandı. Sahte kimlikle yakalanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

Hırsızlık yaparken yakalandılar!
Hırsızlık yaparken yakalandılar!
GİRİŞ 19.07.2019 17:17 GÜNCELLEME 19.07.2019 17:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Fethiye’de bir mağazada meydana gelen telefon hırsızlığı ihbarı üzerine harekete geçen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, mağazanın güvenlik kameralarında tespit ettiği 2 şüpheliyi aramaya başladı. Ölüdeniz Mahallesi’nde olduğu tespit edilen şüpheliler, yakalanarak sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine getirildi. Demet Gülünay ve Cihan Gülünay ismiyle ifade veren şüphelilerin alınan parmak iziyle sahte kimlik taşıdıkları ortaya çıktı. Demet Gülünay olarak yakalanan şahsın Asrın G., Cihan Gülünay’ın da Özgür G. olduğu tespit edildi. Cezaevi firarisi olan ve hırsızlık suçlarından arandığı tespit edilen Asrın G. ve Özgür G., hırsızlık ve sahtecilik suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, firari zanlıların hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

YORUMLAR 1
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç gün sonra dışarıda, polislerimize yazık boşuna efor sarfediyorlar, adalet varmı, hırsızlık, dolandırıcılık, gasp, bunların adalet önünde nekadar cezaları varki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu