İş aramak için çıkmıştı, sahilde cesedi bulundu

Küçükçekmece'de oturan 59 yaşındaki Nuray Yaprak'tan, iş aramak için evden çıktıktan sonra, hastalığı nedeniyle göle düştü. Halkalı sahilinde aranan kadının cesedi Avcılar'da bulundu.

İş aramak için çıkmıştı, sahilde cesedi bulundu
İş aramak için çıkmıştı, sahilde cesedi bulundu
GİRİŞ 21.07.2019 18:09 GÜNCELLEME 21.07.2019 18:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece’de oturan Nuray Yaprak (59), iş aramak üzere evinden çıktıktan sonra Küçükçekmece Gölü’nde kayboldu. Halkalı sahilinde aranan kadının cesedi Avcılar’da sahile vurdu.

Geçim sıkıntısı çeken ve iş aramak üzere dün evinden ayrılan Nuray Yaprak, iddiaya göre hastalığı nedeniyle kriz geçirince Küçükçekmece Gölü’ne düştü. Kadının suya düştüğünü görenler 155 polis ve arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Dün akşama kadar Küçükçekmece Belediyesi Arama Kurtarma ekibi başta olmak üzere çeşitli ekiplerin yaptığı arama çalışmaları sonuç vermedi. Bu sabahtan itibaren gölün kıyı şeridinde arama yapan yakınları Avcılar sahilinde çantasını buldu. Yakınları saat 15.00 sıralarında da Avcılar’daki Gümüşpala Caddesi’nin üzerindeki Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün bulunduğu alandaki sahile ceset vurduğunu gördü. Bunun üzerine Avcılar Emniyet Müdürlüğü ve 112’ye bilgi verildi. Sevk edilen ekipler sahile vuran cesedin Nuray Yaprak’a ait olduğunu belirledi. Yakınları da cesedi teşhis etti. Savcının ve Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemelerden sonra cesedin sahilden çıkarılmasına karar verildi. Bölgedeki belediye işçileri dik olan yokuşta patika yol hazırlarken Yaprak’ın cesedi torbada taşındı. Bu sırada ölen kadının yüzünü görmek isteyen yakınları sinir krizi geçirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim geride kalanlara yardim etsin Allah rahmet eylesin cok acı bir durum
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Bı de kadınlar soylıyemez hassas olur dunya dılense ayıplarlar allah bılır her kesın ne cektıgını !
    Cevapla
  • Ayarcı 4 yıl önce Şikayet Et
    .ALLAH CC RAHMET EYLESİN...AMA 59 yaşında bir kadının değil çalışması iş araması utanç verici.DEVLETİMİZİN 50 yaş ve üzeri insanlara yardımcı olması gerekir...
    Cevapla
  • ömer faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    aaaah ahh......
    Cevapla
  • yoru yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın gelmiş kaç yaşına. Geçim sıkıntısı çekiyor. İş aramış. Allah rahmet eylesin. İş işten geçtikten sonra kriz geçirsen ne fayda. Zamanında düşkün hale getirmeyecektiniz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir... Akraba???
    Cevapla
  • xxxx51cccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen akraba.!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar