Akar-Jeffrey görüşmesi sonrası açıklama!

Milli Savunma Bakanlığından, "Akar, Jeffrey görüşmesinde, Fırat'ın doğusunda Güvenli Bölge tesisi ile Suriye'de son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı." açıklaması yapıldı.

Akar-Jeffrey görüşmesi sonrası açıklama!
Akar-Jeffrey görüşmesi sonrası açıklama!
GİRİŞ 22.07.2019 20:48 GÜNCELLEME 22.07.2019 21:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından, Bakan Hulusi Akar'ın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i kabul ettiği bildirildi.

MSB, açıklamasında "Akar tarafından ABD'li üst düzey yetkililerin terör örgütü elebaşları ile Suriye’de yaptıkları görüşmelerden rahatsızlık duyulduğu ifade edildi." denildi.

Açıklamada, "İki ülkenin askeri heyetlerince Güvenli Bölge tesisi ile ilgili müşterek çalışmalara yarından itibaren MSB'de devam edilmesinde mutabık kalındı." ifadeleri yer aldı.

 

 

YORUMLAR 11
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yapmamız gereken ilk iş "sözde NATO müttefikimiz olan ABD'nin ülke sınırımıza düşman olan PTD'ye silah yardımını 4ncü madde gereği dile getirmek ve stratejık acısından hatalı bir karar olan "SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİNİ YERİNE TAŞIYIP" Fırat'ın batısı Cerablus bölgesini kontrol edilmeli, ABD'ye "Fırat'ın doğusundan ne zaman çıkacakları" sorulmalıdır. "Uzun soluklu" açıklanan DEAŞ'la mücadele vadedilmiş toprakların işgalidir zira...
    Cevapla
  • Gurbetci Genc 4 yıl önce Şikayet Et
    abd bizle dalga geciyor... suriyeden ayni günde roket atiliyor.. girelim temizleyelim sinirimizi... abd askeri ceklmeyecekse onlar biliri biz uyarimizi yapalim girelim kibris harekatindaki gibi... yoksa daha cok vatandasimiz sehit olur, yaralanir, evleri yikilir,cocuklari kacirilir....
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine zamanlaması dikkat cekici. Ceylan pınara roket atıldı. abd yine ypg ile görüştü bunların hepsi aynı gün oldu. abd li yetkiler bizim savunma bakanımızla görüştü Hepsi tesadüf değil mi?
    Cevapla
  • Sıla 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslan komutan hele oturuşa bak
    Cevapla
  • 707 4 yıl önce Şikayet Et
    bak kulağını iyi aç, ABD gelmiş geçmiş en yalancı devlettir.oyala yavrum oyala
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?