Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme: Mutabık kalındı

Bakan Akar ile ABD Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey arasındaki görüşmede mutabık kalındığı üzere; her iki ülkenin askeri yetkilileri arasında, Suriye kuzeyinde koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölgeye yönelik müşterek çalışma bugün MSB/Ankara'da icra edildi.

Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme: Mutabık kalındı
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme: Mutabık kalındı
GİRİŞ 23.07.2019 16:12 GÜNCELLEME 23.07.2019 16:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey arasındaki görüşmede mutabık kalındığı üzere, iki ülkenin askeri yetkilileri arasında, Suriye'nin kuzeyinde koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan "Güvenli Bölge"ye yönelik çalışmanın, MSB'de icra edildiği belirtildi.
 
Açıklamada, Türk ve ABD'li askeri yetkililerin arasında gerçekleşen görüşmelerin, önümüzdeki günlerde devam etmesinin planlandığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklaması şu şekilde:

"Bakan Akar ile ABD Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey arasındaki görüşmede mutabık kalındığı üzere; her iki ülkenin askeri yetkilileri arasında, Suriye kuzeyinde koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölgeye yönelik müşterek çalışma bugün MSB/Ankara'da icra edildi. Türk ve Amerikan askeri yetkilileri arasında gerçekleşen görüşmelerin önümüzdeki günlerde devam etmesi planlandı."

YORUMLAR 6
  • klas 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd ile artık müttefiklik bitmiştir. Abd ye güvenilmez hiç bir şekilde... güvenli bölgede olsa orda israil güdümlü bir devletcik peşindeler. sağdan soldan topladıkları katillerle önlerine bir iki kürt görünümlü şahıslar koyarak kürtcülük yaparak israil için devlet güvenlik devlet kurmak peşindeler. Hiç bir şekilde abd ye taviz verilmemelidir. gerekirse esad bile desteklensin
    Cevapla
  • İNSAN 4 yıl önce Şikayet Et
    PYD nin daha da güclenmesi ve devlet haline gelmesi için bizi oyalıyorlar bizim Münbici ve fıratındugusu batısını PYD PKK lılardan temizlememiz gerek ..
    Cevapla
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD kürt pkk devleti peşinde biz pkk yı yok etme peşin deyiz neyin çalışmasını beraber yapacağız bu ne saçma iş güvenli bölge yapacaksak ABD kesinlikle olmamalı
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Usa Amerika oyalayıp duruyor görmüyormusunuz
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu yalancı ve fitneci keferenin oyalama taktiklerine kanıp durmayın. Gün geçtikçe durum dahada kötüleşiyor. Ne yapacaksanız kendi başınıza yapın .Bunların niyeti ve gizli ajandaları çok farklı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor