Canan Kaftancıoğlu'nun 'PKK' sözlerine İYİ Parti'den tepki

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu. katıldığı bir televizyon programında öldürülen teröristler için "Ne olursa olsun siz 3 kadını Avrupa’nın merkezinde vahşice öldürüyorsanız ben bunu kınamak zorundayım" dedi. Alenen terörü ve teröristleri koruyan bu sözlerine sosyal medyadan büyük tepki gelirken, İYİ Parti İstanbul milletvekili Ümit Özdağ da Kaftancıoğlu'na sert çıktı.

Canan Kaftancıoğlu'nun 'PKK' sözlerine İYİ Parti'den tepki
Canan Kaftancıoğlu'nun 'PKK' sözlerine İYİ Parti'den tepki
GİRİŞ 23.07.2019 17:32 GÜNCELLEME 23.07.2019 18:27
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında dikkat çeken bir tepki gösterdi.

 

 

Seçimlerde 'Demirtaş'ın çizgisini beğeniyorum' diyen CHP adayını destekleyen İYİ Parti'nin milletvekilinin bir anda duyduğu bu rahatsızlık ise 'ortaklık bozuluyor mu' sorusunu akıllara getirdi..

Özdağ, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun Irak'ın Erbil şehrinde şehit edilen Türk diplomat Osman Köse'ye dair bir açıklama yapmamasına sert eleştiride bulundu.

 

 

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun geçmişte Fransa'nın başkenti Paris'te infaz edilen PKK terör örgütü mensupları için taziye mesajı yayınladığını dile getiren İYİ Partili Özdağ, Türk diplomatın şehit edilmemesine ilişkin taziye mesajı yayımlamamasını ise eleştirdi.

Konuya dair açıklama yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Kaftancıoğlu Erbil'de şehit edilen diplomatlarımız için üzüntülerini bildirdi mi bilmiyorum ama ben Paris'te terörist şeflerinin infaz edilmesini çok doğru buldum. Her terör şefi ensesinde Türk devletinin namlusunu hissetmeli. Terörü terörize etmeliyiz"

 

YORUMLAR 132
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef CHP hdp lileşmiş
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    fransadaki olayı cia ve dgse yapmadığı ne malum
    Cevapla
  • Sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdağ in canandan ne farkı var açık açık hdp nin chp nin pkk yandaşlığı yaptıklarını bile bile desteklediler ağızlarına çalınan bir parmak balın tati geçti galiba bunlar figüran kendilerine ne rol verilirse onu oynarlar bu gün eleştirip yarın alkışlarlar
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    körler sağırlar birbirini ağırlar. Adam olana sorarlar bu kadının il başkanı olduğu şehrin, belediye başkanlığı seçiminde oyunu kime verdin?...
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    heyyy ümit özdağ niye kızıyorsun siz bunlarla kol kola değilmiydiniz siz bunların pkk terör örgütlerin kolu olduğunu biliyordunuz niye kızıyorsun BUNLARLA BİRLİK OLDUNUZ AMA BEN NEYE ÜZÜLÜYORUM BU KADININ VE BUNUN GİBİLER HER KONUŞMASINDA TERERÖ YAKINLIĞIYLA BİLİNEN KİŞİLERİ NİYE BİR AN ÖNCE CEZASI KESİLMİYOR BU NASIL ADALET BAŞKALARI BİRŞEY SÖYLEDİĞİ ZAMAN HEMEN TUTKLANIYOR VE BU KAFTANCI OĞLU GEZİ OLAYLARINDA ÇIKAN VE KALDIRIM TAŞLARINI SÖKTÜREN POLİSE İŞ YERLERİNE MALA MÜLKE TAŞ ATTIRAN KİŞİ DEĞİLMİ BU ŞAHIS BİR SUÇ MAKİNESİ EE NERDE ADALET
    Cevapla
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Nabza göre şerbet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...