İhtiyaç sahipleri Beşir Derneği’yle çifte bayram yaşıyor

Beşir Derneği İstabul Avrupa Yakasi Bölge Müdürlüğü Sultangazi Temsilciligi, 500 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun bayram sevincine ortak oldu.

İhtiyaç sahipleri Beşir Derneği’yle çifte bayram yaşıyor
İhtiyaç sahipleri Beşir Derneği’yle çifte bayram yaşıyor
GİRİŞ 27.07.2019 21:21 GÜNCELLEME 27.07.2019 21:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye  ve dünyada gönüller yapmaya geldik  diyerek yola çıkan Beşir  Derneği, kurban bağışlarıyla  ve çocuklara bayramlık dağıtım faaliyetleriyle ihtiyaç sahiplerine çifte bayram sevinci yaşatmayı amaçlıyor.

Hayırsever  vatandaşların bağış  ladığı kurban hisselerini ihtiyaç sahipleri arasında pay eden  Beşir Derneği, diğer taraftan bayramlık dağıtım mağazaları açıyor ve 5-12 yaş     grubu kız ve erkek çocuklara yönelik bayramlık paketi dağıtım organizasyonları düzenliyor.



‘Bayramlık  Paylaşım Mağazaları’nın  ilkini Suriye'nin İdlib kentinde hizmete açan Beşir Derneği, bu projeyi Türkiye’de yaygınlaştırdı. İstanbul başta olmak üzere birçok ilimizde açılan Bayramlık Paylaşım Mağazaları’ndan gerçek ihtiyaç sahipleri ücretsiz,puan karşılığı bayramlık giysi  ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayacak.

Hayırsever  vatandaşların yardımlarıyla açılan Bayramlık Paylaşım Mağazaları’nda, erkek, kadın ve çocuk  reyonları, yüzlerce farklı çeşitte giysi ve ayakkabı yer alıyor.



PARANIN GEÇMEDİĞİ MAĞAZA

'Paranın Geçmediği Mağaza' sloganıyla projeye başlayan  Beşir Derneği, geçen Ramazan Bayramı’ndaki yoğunluğun bu bayram  daha da artacağı düşüncesiyle mağaza  sayısını artırıyor.

Bayramlık Paylaşım Mağazalarından,Beşir Derneği sistemine kayıtlı ihtiyaç sahipleriyle beraber, ihtiyaç sahibi  olduğunu belgeleyebilen herkes faydalanabilecek  . Bu belgeyi getiren kişiler,  nüfus  cüzdanlarıyla mağazaya gelerek  puanları miktarınca alışveriş yapabilecekler.

Mağazalarındaki  ürünler, Beşir Derneği’ne   yapılan  bağışlar     sonucu  toplanan   yeni kullanılmamış  ürünlerden  oluşacak. Beşir Derneği  bu projeyle hayırsever  vatandaşların hayırlarına  vesile olmayı sürdürecek.

BAYRAMLIK  DAĞITIM  ŞENLİĞİ

Ayrıca yurtiçinde  ve yurtdışında  açtığı  bayramlık  dağıtım mağazalarının yanı sıra     ihtiyaç  sahibi  5-12  yaş  grubu çocukların bayramlık  ihtiyacını da  karşılayan Beşir Derneği, ‘iyilik her  yerde  sloganıyla’ çıktığı yolda durmaksızın ilerliyor.

YORUMLAR 1
  • Onur 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim beşir derneği zeval vermesin ALLAH razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler