Oğlunu müdür yardımcısı yaptı! Aldığı maaş dudak uçuklattı

İzmir'de Torbalı Belediye Başkanı CHP’li Ramazan İsmail Uygur, oğlu Efe Uygur’u, belediye bünyesinde işe aldı. Efe Uygur, belediye şirketi olan Torbalı Personel Özel Güvenlik Gıda İnşaat Temizlik Şirketi’ne (TORBEL) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Oğlunu müdür yardımcısı yaptı! Aldığı maaş dudak uçuklattı
Oğlunu müdür yardımcısı yaptı! Aldığı maaş dudak uçuklattı
GİRİŞ 28.07.2019 16:55 GÜNCELLEME 28.07.2019 17:50
Bu Habere 249 Yorum Yapılmış

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur’un 24 yaşındaki oğlu Efe Uygur, belediye şirketine müdür yardımcısı olarak atandı.

Uygur, belediye şirketi olan Torbalı Personel Özel Güvenlik Gıda İnşaat Temizlik Şirketi’nin (TORBEL) Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Efe Uygur'un 7 bin lira maaş aldığı ileri sürüldü.

İLGİNÇ AÇIKLAMA: 'GÜVENEBİLECEĞİM KİMSE YOKTU'

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, oğlunun, belediye şirketi olan Torbalı Personel Özel Güvenlik Gıda İnşaat Temizlik Şirketinin (TORBEL) Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilmesine yönelik, "Güvenebileceğim kimse yoktu. Oğlum işletme fakültesi son sınıf öğrencisi. Benim sağlıklı veriye, bilgilere ve raporlara ihtiyacım var. Bunu da şimdilik oğlum yapıyor." ifadelerini kullandı. 

 

 

AK PARTİ'DEN 'KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZÜ' İLE HATIRLATMA

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un belediye şirketine oğlu genel müdür yardımcısı dolarak atamasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, yazılı açıklama yaptı. Hızal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarına Afyon kampında yaptığı açıklamaları hatırlatarak, şöyle dedi:

'KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI ÇOK YANLIŞ ANLAMIŞ'

"İsmail Uygur o toplantıda yok muydu? Katılmadıysa kimse genel başkanının bu konudaki tutumunu kendisine aktarmadı mı? Yoksa İsmail Uygur kendisini Torbalı’ya aday yapan iradeyi yok mu sayıyor? ‘Ben yaptım, oldu’ anlayışıyla Torbalı’da kime nasıl hizmet verecek? En önemlisi de bu atamayı partisinin genel başkanına nasıl anlatacak? Belediye şirketi mi aile şirketi mi belli değil. Katılımcı belediyecilik anlayışını çok yanlış anlayan İsmail Uygur’a bu mantıktan vazgeçmesini, gerçek anlamda belediyecilik yapmasını öneriyoruz."

HENÜZ DİPLOMA BİLE ALMADI

İşletme son sınıf öğrencisi Efe Uygur’un henüz diplomasını bile almadığı staj döneminde Genel Müdür Yardımcısı yapıldığı ortaya çıktı.

KAYNAK: AA, DHA
YORUMLAR 249
  • Sabri Keşci 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenci oğlundan başka güvenecek kimse bulamayan, milletin tümüyle güvenilmez olduğunu sanan , seçmenin doktoralı, yüksek lisanslı, lisans diplomalı gençlerine bile güvenemeyen birine millet nasıl güvenir, seçim yenilenmeli, seçmene kendisine güvenmeyen birine güvenini geri çekme hakkı verilmeli.
    Cevapla
  • Guaidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Problem yok Murat Boz bi 500.000 daha hibe eder!
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada bunlar çıksın basına Hükümeti eleştirip Halkı karıştırsın. Neymiş efendim hükümet yandaşları işe alıyormuş. Kendi ayıplarını başka yöne saptırmak için
    Cevapla
  • dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Zehir zıkkım olsun içinize. Bir de utanmadan başkalarını eleştirirler. Haramzadeler...
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim ne beklenirdi açık ve seçik bunlardan ne beklenirdi bunlara oy verip buralara getirenler allah öyle bir acı versinki göz göre göre bu duruma düsürdükleri için cezasını versinbu hainlik ahlaksızlık değilmi zaten bunların ihracatları BU BAŞKA İŞ GELMEZ BUNLARDAN ASLINDA İYİ OLUYOR ZİHNİYETİ BOZUK İNSANLIK YÖNÜ OLAN ANLAR İNŞALLAH merinosu fabrikası ve tekeli iskendurun çelik niye sattınız biraz zeka akıl olsa anlarlar aslında anlıyorla ama işine gelmiyor merinos 1000 yerine 3000 kişi.tekel 750 yerine 2500 kişi iskendurun 2500 yerine 4000 kişi çalışırsa tabi batar İLERİ ZEKALI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki