Minibüsten dram çıktı: Yıllardır yalnız yaşıyordu, ölü bulundu

Ankara'da 20 yıldır terk edilmiş minibüste yalnız başına yaşayan Cafer Kılıç ölü bulundu. Kılıç'ı tanıyanlar, ailesi olmasına rağmen terk edilmiş minibüste yaşamayı tercih ettiğini söyledi.

Minibüsten dram çıktı: Yıllardır yalnız yaşıyordu, ölü bulundu
Minibüsten dram çıktı: Yıllardır yalnız yaşıyordu, ölü bulundu
GİRİŞ 31.07.2019 10:48 GÜNCELLEME 31.07.2019 10:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Etlik'te 73 yaşındaki Cafer Kılıç, yaklaşık 20 yıldır yaşadığı terk edilmiş minibüsün içinde ölü bulundu.

 

 

Etlik Eski Garajlar bölgesinde terk edilmiş bir minibüste yaşayan Cafer Kılıç'ı minibüsün içinde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Kılıç'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 

Minibüste yaşamayı tercih etti

Etlik Eski Garajlar'da çalışan Yusuf Balcı, Cafer Kılıç'ı 7 yıldır tanıdığını, ailesi olmasına rağmen terk edilmiş minibüste yaşamayı tercih ettiğini söyledi.

Garajlarda lokanta işleten Yüksel Durak ise Kılıç'ın daha önce esnaflık yaptığını, ekonomik sorunlar nedeniyle işini kaybetmesinin ardından terk edilmiş bir minibüste yaşamaya başladığını ve Kılıç'a garaj çalışanlarının yardım ederek, ihtiyaçlarını karşıladığını belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Muzaffer 4 yıl önce Şikayet Et
    Feminist akımlar, film ve diziler aileleri böyle yaşanmaz hale getirdi. Aile bakanlığının bu karanlık odakların karşısına dikilmesi gerekmez mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti