Kahreden ölümün sebebi cinayet çıktı

Ailesiyle birlikte tarladan geldikten sonra bir daha haber alınamayan ve arama kurtarma ekiplerinin 6 saat boyunca meyve bahçeleri ve su kanallarında aradığı minik Yunus Emre, evinin bahçesinde bulunan ilaçlama tankerinde ölü bulundu. Yunus Emre'nin 17 yaşındaki ağabeyi, çelişkili ifadeleri sonrasında gözaltına alındı ve cinayeti itiraf etti.

Kahreden ölümün sebebi cinayet çıktı
Kahreden ölümün sebebi cinayet çıktı
GİRİŞ 01.08.2019 16:54 GÜNCELLEME 01.08.2019 16:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, Bursa’nın Gürsu ilçesi Kumlukalan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba Hüseyin Akyol 9 yaşındaki oğlu Yunus Emre Akyol ile birlikte tarladan geldi. Bir süre evde zaman geçiren baba Akyol, yakınlarını ziyaret etmek için oğlu Yunus Emre Akyol’u yalnız bırakarak evden ayrıldı. Babasının gitmesiyle evden çıkan Minik Yunus Emre, dışarıda arkadaşlarıyla bir süre bisiklet sürdü. Akşam 20.00 sularında eve dönünce Yunus Emre’yi evde bulamayan ailesi, mahallede arama yaptı. Minik Yunus Emre’yi bulamayan yakınları durumu komşularına bildirerek yardım istedi. Kaybolan çocuğu bulmak için seferber olan mahalleli kendi imkanlarıyla da ulaşamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevrede bulunan iş yerleri kameralarını incelemeye aldı. Yunus Emre’nin en son arkadaşlarıyla birlikte bisiklet sürdüğünü ancak bisikletin evde olduğunun belirlenmesi üzerine durum arama kurtarma ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Yunus Emre’yi bulmak için arama kurtarma çalışması başlattı. Tarla, bahçe, su kanalları ve tüm mahalleyi arayan ekipler Yunus Emre’nin cansız bedenini gece 01.00 sularında ikametinin bahçesinde bulunan ilaçlama tankerinde buldu. Küçük çocuğun cansız bedenine ulaşıldığını öğrenen mahalleli Yunus Emre’nin evinin etrafında toplanarak gözyaşlarına boğuldu. 

 

 

KATİL ZANLISI 17 YAŞINDAKİ AĞABEYİ

 

Yunus Emre'nin ağabeyi 17 yaşındaki Ö.F.A.'nın verdiği çelişkili ifadelerden şüphelenen jandarma, ağabeyi gözaltına aldı. Ö.F.A, cumhuriyet savcısı huzurunda alınan ifadesinde, kardeşini öldürerek ilaçlama deposuna attığını itiraf etti. Bunun ardından evin bahçesinde yapılan aramada küçük çocuğun cansız bedeni ilaçlama tankerinde bulundu.

Ağabey tutuklanırken, 9 yaşındaki Yunus Emre'nin cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • Hoyrat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip olaylarda arama kurtarma ekipleri jandarma ile birlikte gelmeli. Önce jandarma gelip sonra kurtarma ekibine haber vermesi zaman kaybına neden oluyor.
    Cevapla
  • Ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    9 yaşındaki çocuğu tek başına bırakıp komşuya gittim diyen babaya dikkat...
    Cevapla
  • mişmiş 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allahım... 17 yaşında katil olmak hele kardeşini.. Ey aileler, Ey diyanet, Ey Meb, Ey hükümet ne olursunuz dini eğitimi medrese eğitimini arttırınız. Gençlik heba olmaya doğru hızla gidiyor. Dini eğitim doğru verilmiyor. Neden yaratıldık, Nefs nedir, Nefsin kötülükleri nelerdir. Nefs ile mücadele nedir. Rabbimizin güzel isimleri nelerdir. Peygamber efendimizin yaşantısını, ahlakını anlatın. Bunları anlatın ki çocuklarımız tesettüre önem versin. merhametsiz, şefkatsiz olmasın. Deccaliyetin alenen her yerde işlendiği bu zamanın ahirinde sadece namaz ve orucu anlatarak çocuklarımızı kurtaramayız.
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    dehşet vahşet
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    abi işine benzemiyor yas 17 diye cocugun ustlenmesi istenmis sanki....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...