Gençlerden Yıldırım'a: Malatya evimiz Binali kankamız

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım Malatya'yı ziyaret etti. Havaalanında Yıldırım'ı karşılayan gençler, "Malatya evimiz, Binali kankamız" sloganları attı. Yıldırım ise yaptığı açıklamada, "Malatyalılar mert insandır" dedi.

Gençlerden Yıldırım'a: Malatya evimiz Binali kankamız
Gençlerden Yıldırım'a: Malatya evimiz Binali kankamız
GİRİŞ 01.08.2019 16:48 GÜNCELLEME 01.08.2019 16:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım, "Malatya Gençlik Buluşması"na katılmak için geldiği Malatya'da coşkuyla karşılandı. 

Yıldırım'ı Erhaç Havaalanı'nda Malatya Valisi Aydın Baruş, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır ve Bülent Tüfenkci ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan karşıladı. 

"MALATYA EVİMİZ BİNALİ KANKAMIZ"

Havaalanına gelen gençler de Yıldırım'ı, "Malatya seninle gurur duyuyor", "Bu gençlik seninle", "Malatya evimiz Binali kankamız" sloganlarıyla karşıladı.

"MALATYALILAR MERT İNSANDIR"

Binali Yıldırım daha sonra Büyükşehir Belediyesinin binasını ziyaret etti. Burada açıklama yapan Yıldırım şunları söyledi: 

"Malatya, Anadolu yaylasının yiğit ve mert insanlarının yaşadığı ülkemizin bağımsızlığını, milletimizin birliğinin, beraberliğinin teminatı bir ilimizdir. Malatya’ya, Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde geçen 17-18 yıl içerisinde önemli hizmetler yaptık. Bundan sonrada şüphesiz Malatya’da hizmetler devam edecektir. Bundan en ufak şüphemiz yok."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • emrah alemdar 4 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun hizmetleriniz için..rabbim devamını nasip etsin inşaallah..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi