İlginç anlar! Havaya para saçtı!

İstanbul'da İstiklal Caddesi'ne kendisini "iyilik akımı" kurucusu olarak tanıtan bir iş adamının yukarıdan saçtığı parayı vatandaşlar yerden toplamak için birbirleriyle yarıştı

İlginç anlar! Havaya para saçtı!
İlginç anlar! Havaya para saçtı!
GİRİŞ 01.08.2019 19:15 GÜNCELLEME 01.08.2019 19:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde İstiklal Caddesi'ne kendisini "iyilik akımı" kurucusu olarak tanıtan bir iş adamının yukarıdan saçtığı parayı vatandaşlar yerden toplamak için birbirleriyle yarıştı.

 

 

İstiklal Caddesi'ne ekibiyle gelen İbrahim Yılmaz, "Arkadaşlardan sürekli mesajlar alıyorum. 'Bizler için ne yapabilirsin, dünya için ne yapabilirsin. İstanbul'umuz için ne yapabilirsin?' gibi. Bunun araştırmasına girdim ben de. Sihirbaz arkadaşımla birlikte bir işbirliği yaptık ve bugün bir sürpriz yapacağız sizlere" diyerek yanına getirdiği illüzyonistle işe koyuldu.

Sihirbaz, ellerindeki kağıt parçalarını, illüzyonla 5'er liralıklara çevirerek herkesi şaşırttı. Daha sonra  İş adamının ellerini havaya kaldırmasıyla da illlüzyon ekibi yukarıdan çok sayıda 5'er lilralar attı. Vatandaşlar da onları toplamak için birbirleriyle yarıştı. İş adamının bu yöntemle yaklaşık 2 bin lira dağıttığı öğrenildi.

 

 

Aynı iş adamının, bir süre önce de seyyar satıcıdan simitlerin tamamını alırken çektiği görüntülerin sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılmasıyla gündeme geldiği öğrenildi.

YORUMLAR 9
  • Mustafa Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    O simitçi senden çok kazanıyor ya :) 2000 lira dağıtmış hemde istiklal caddesinde :) parasız adamın istiklal caddesinde ne işi var iyilik yapacaksa doğru yerde yap.
    Cevapla
  • Hsn 4 yıl önce Şikayet Et
    Isleri gucleri reklam yapmak
    Cevapla
  • Alır 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyilik yapacaksan gösterişci zengin git gerçek zor durumda olum döşeğine gelmiş aç çocukları bul nasıl bulur demezsin bilirsin ve bulursun böyle gösteri yaparak milleti paramla maymun yaparım dersen o krallığını Allah elinden alır
    Cevapla
  • haydaaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    iyilik anlayışı :" taksimde gezenlere para saçmak"...... ihtiyacı olanlar ordamıymış yaw.... show yaptım demek istemiş aslında
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kutsal dinimizde “sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek” desturu vardır. Şimdikiler iyilik yapıyorum adı altında fenomen olma derdinde..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!