Japon avukata koruma: Komşusu 3 ay yaklaşamayacak

İstanbul Barosu’na kayıtlı Türkiye’nin tek Japon avukatı Keiko Torigoe, alt kat komşusu Fatma Polat, damadı Yunus Tanrıverdi ve kızı Zeliha Tanrıveri tarafından 5 yıl önce darp edildiğini, 1 ay önce de hakarete uğradığını belirterek korunma talep etti. Komşuları Torigoe'ye 3 ay yaklaşamayacak. Karara uymayan 3 gün hapis cezasına çarptırılacak.

Japon avukata koruma: Komşusu 3 ay yaklaşamayacak
Japon avukata koruma: Komşusu 3 ay yaklaşamayacak
GİRİŞ 02.08.2019 09:49 GÜNCELLEME 02.08.2019 09:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Klimasından su aktığı gerekçesiyle Şişli’deki ofisinde konut dokunulmazlığının ihlal edildiğini öne süren Torigoe, Fatma Polat’ın kendisine, “Hayvan, terbiyesiz” diye bağırdığını söyledi. Mahkeme, Yunus ve Zeliha Tanrıverdi çiftinin bir ay, Fatma Polat’ın da 3 ay Keiko Torigoe’nin ikametine ve işyerine yaklaşmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine hükmetti. 

 

 

Karara uymayana 3 gün hapis cezası

Mahkeme kararına aykırı davranması halinde 3 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak olan Fatma Polat, suçlamaları reddetti. “Asıl korunması gereken benim" diyen Polat’ın uzaklaştırma cezasının kaldırılması için yaptığı itiraz reddedildi. 

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • AYYILDIZ1453 4 yıl önce Şikayet Et
    aman bacım sen millete uzaklaştırma aldıracağına sen bir evvel o apartmandan uzaklaş bence Türkiye burası adamı yerler capon mapon dinlemez bizim millet aman deyim kaç canını kurtar.
    Cevapla
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    ya sen avukatsın ne işin var milletle taşın gitsin her türlü imkanın var git rezidınsta otur bu japonlar harbi robot ya bakmayın bunların teknolojik kalkınmalarına
    Cevapla
  • kayra-keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    3 ay sonrada öldürüldü oldu
    Cevapla
  • Hasan huseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu capon Turkiye de ne yapiyor la...
    Cevapla
  • İzmirli. 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıların bizi terbiye etme iddiaları giderek artıyor farkında mısınız? Acaba kim haklıydı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı