Adana’da bir iş yeri sahibinin dükkanının önünde mal yüklediği arazi aracına park cezası yazmak isteyen trafik polisi ile esnaf arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Takviye olarak bölgeye giden polis ekiplerinin biber gazı sıkıp havaya ateş açarak dağıttığı kalabalıktan 3 kişi gözaltına alındı. Arbede, saniye saniye kameraya yansıdı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesindeki Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesi’nde meydana geldi. İsmi açıklanmayan bir esnaf, mal yüklemek için arazi aracını dükkanının önüne park etti. Aracına mal yüklemeye başlayan iş yeri sahibi, birkaç dakika sonra trafik polisinin, ‘Buraya park etmek yasak. Ceza yazacağım’ uyarısıyla karşılaştı. Trafik polisi iş yeri sahibinden ehliyetini isteyince tartışma çıktı. Çevre esnaf da dükkanlarının önüne park ettikleri araçlara park süresine bakılmaksızın ceza kesildiği gerekçesiyle tartışmaya katıldı. Büyüyen tartışma arbedeye dönüştü. Trafik polisi, telsizle yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine motorize yunus ekipleri sevk edildi.

Olaya müdahale eden Yunus ekipleri, biber gazı sıkıp, havaya ateş açarak kalabalığı dağıttı. Arbedede 2 kişi yaralanırken, 3 kişi de gözaltına alındı. Yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yan

Yorumlar 26 Yorum Var
  • hsn stc 06.08.2019 15:35
    arkadaş hadi arbede çıktı .dügünlerde silah sıktırmayan polis arkadaşlar siz neden meskun mahalde silah sıkıyorsunuz sıktıgınız yorgun merminin nereye gittigi bellimi veya hangi masumun kafasına veya vucuduna girecek korkunuz yok sizi allaha havale ediyorum (geçenlerde bir haberde okudum 40 yıldır omuriligine saplanan mermi yüzünden acı çeken ve ameliyat olması imkansız olan insanımızı lütfen elinsaf sizinde başınıza gelebilir)
  • fani 06.08.2019 14:55
    hayırdır arkadaş gavura ı vuruyon. o senin vatandaşın
  • demirci 06.08.2019 14:27
    Be kadar saçma bir yöntem. Zaten orası olmuş bildiğiniz park tüm yol boyu dolu araçla ama park yasağı var.
  • Fransa Almanya 06.08.2019 14:21
    Amerika'da veya Avrupa'da görevli bir Polise dokunun veya hakaret edin de görelim ...
  • hasan 06.08.2019 14:09
    suçlu kim
Daha fazla yorum görüntüle