Ayı saldırısında yaralandı, askeri helikopter gidip kurtardı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde yaralanan Erhan Çubuk “Geriye doğru kaçmama rağmen üzerime saldırdı. Yuvarlandım. Sabaha kadar bölgede bekledim. Sonra ateş yakarak yerimi bildirince askeri helikopter gelip beni aldı" dedi.

Ayı saldırısında yaralandı, askeri helikopter gidip kurtardı
Ayı saldırısında yaralandı, askeri helikopter gidip kurtardı
GİRİŞ 08.08.2019 11:44 GÜNCELLEME 08.08.2019 11:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde yaylada odun toplarken ayı saldırısına uğrayan bir kişi yaralandı. Sabaha kadar bölgede kaldığı öğrenilen yaralı, askeri helikopterle alınarak Tunceli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Mercan Yaylası bölgesinde hayvancılık yapan 39 yaşındaki Erhan Çubuk, dün akşam saatlerinde odun topladığı esnada ayının saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Çubuk, yaylacılardan yardım isterken durum AFAD ve 112 ekiplerine bildirildi. Jandarmadan yardım istenmesi üzerine Skorsky tipi askeri helikopter, AFAD ve sağlık ekiplerini bölgeye ulaştırdı Yaralı çevredekilerin de yardımıyla helikopterin bulunduğu bölgeye ulaştırıldı. Helikoptere alınan yaralı Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık durumu iyi olan Çubuk, akşam saatlerinde odun topladığı esnada bir anda ayının saldırısına uğradığını söyledi.

 

 

Olayı anlatan Çubuk, “Geriye doğru kaçmama rağmen üzerime saldırdı. Yuvarlandım. Sabaha kadar bölgede bekledim. Sonra ateş yakarak yerimi bildirince askeri helikopter gelip beni aldı” dedi.

YORUMLAR 5
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar ölse de fark etmez, yeter ki ayılar ölmesin,insan haklarının lafta kalıp hayvan haklarının tavan yaptığı bu ülkede abartılı hayvan sevgisini anlayamıyorum,hayvanlara eziyet önlenmeli ama önce insan
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Neye çıkmıştın lan dağa .ne işin vardı senin. ayı bile tanıyor adamını, anlayana...
    Cevapla
  • Fahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Geri geri kaçarsan öyle olur... ayıyı görünce sağ gösterip solundan sırtına atlayacaksin.. boğazını sıkıp yere yatiracaksin..on kollarını arkadan bağlayınca sana bi şey yapamaz..
    Cevapla
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Helikopterle alındığına göre demekki tekerlekli araçla ulaşım imkanı yokmuş.Peki madem odun topluyormuşsa topladığı odunları nasıl indirecekmiş oradan?.Hemde tek başına odun topluyor.Gelde inan şimdi.
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    ayı çıkabülü taş düşebülü dep dep kastamoya hoşgeldiniz:)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler