Erzurum’da trafiğe aldırmadan makas atan bir araç, aralarından geçmeye çalıştığı otomobillerden birine çarparak durdu. Kaza anı şehir polis kameralarına yansıdı. 

Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir araç önündeki otomobile makas attıktan sonra kırmızı ışıkta bekleyen minibüse arkadan çarptı. Şehir polis kameralarına yansıyan görüntülerde kamyonet tipindeki aracın sürücüsü, önündeki otomobili hızla solladıktan sonra ışıkta bekleyen minibüsü fark edemedi. Frene basmasına rağmen duramayan kamyonet önündeki minibüse arkadan çarptı. 

Kaza anlarının saniye saniye kaydedildiği olayda şans eseri yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. 

Yorumlar 57 Yorum Var
  • remzi 10.08.2019 21:51
    süratrli geliyordu . belliki kırmızı yandı trafik yavaşladı sağa kaçtı sola kaçtı sonrada münübüse çarptı ..
  • Polat Çelikhan 10.08.2019 06:02
    Burası Erzurum - Çat yolu. Soldaki beyaz araç sola döneceği için refüjün sola kıvrılan kısmına yanaşıyor. Düz gidecekler için yeşil yanıyor. Yani dozerin geçmesi normal. Kazayı yapan araç çok süratli. Hemen sağa geçmek istiyor. Belki sağındaki araca da yaklaşmasının paniği ile direksiyonu toparlamak isterken hakimiyetini kaybediyor ve araç yeniden sağa gidiyor. Olay bu.
  • Kesin 10.08.2019 02:05
    Geri geri giden araç kazaya sebep olmuş. Aniden arkadan gelen aracın önüne çıkmış. Oda kurtarmak için şerit değiştiriyor ve direksiyon hakimiyetini kaybediyor
  • Ramazan 09.08.2019 20:57
    Sanki burda önündeki ani yavaşlayınca bu da hızlı geliyor tabi duramadı sağa geçti sonra toparlayamadı minübüse çarptı. Yani makas durumu yok bence
  • Selami 09.08.2019 19:12
    Tam sopalık MAGANDA.!!!
Daha fazla yorum görüntüle