Trafikte bayram yoğunluğu

Kurban Bayramını memleketlerinde geçirmek isteyenler İstanbul'dan yola çıktı. TEM yolunun Bolu Dağı geçişinde trafikte yoğunluk başladı.

Trafikte bayram yoğunluğu
Trafikte bayram yoğunluğu
GİRİŞ 09.08.2019 18:37 GÜNCELLEME 09.08.2019 18:41

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yola çıkanlar, TEM yolunun Bolu Dağı geçişinde yoğunluğa neden olurken, trafiğin akışında sorun oluşmadı.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle, memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek için yola çıkanlar, TEM yolunun Bolu geçişinin Ankara yönünde yoğunluk oluşturdu. Akıcı yoğunluğun yaşandığı Bolu Dağı mevkisinde ulaşımda aksama yaşanmadı. Trafik ekipleri ulaşımın aksamaması için bölgede önlem alarak denetimlerini artırdı. Otoyol boyunca sabit ve gezici radarlı hız kontrolleri yapılırken, elektronik tabelalarla sürücüler hız limitlerine ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyarıldı.

Saat 18.40'da İstanbul'da trafik durumu.

 

 

İstanbul'da da yoğunluk yaşanıyor

Kurban Bayramı tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar  yola çıkmaya başladı. Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikametinde  uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik zaman zaman durma noktasına geldi.  Bu arada İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafik denetimlerini arttırdı. Emniyet kemeri takmayan ve trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı.
 

 

 

 
KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!