Polis müşteri gibi gitti: Yılan satan adam yakalandı

Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilen biri Meksika siyah kral yılanı, diğer ikisi Mısır yılanı olmak üzere 3 yılanı satmaya çalışan şüpheli yakalandı.

Polis müşteri gibi gitti: Yılan satan adam yakalandı
Polis müşteri gibi gitti: Yılan satan adam yakalandı
GİRİŞ 09.08.2019 20:41 GÜNCELLEME 09.08.2019 20:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirilen biri Meksika siyah kral yılanı, diğer ikisi Mısır yılanı olmak üzere toplam 3 yılanı satmaya çalışan şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden yılan ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, yılan ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli M. F. G. ile irtibata geçti.

 

 

Küçükçekmece'de bulunan bir işyerine müşteri kılığında giden ekipler, cinsleri biri Nigrita (meksika siyah kral yılanı) diğer ikisi Corn Snake (Mısır yılanı) olan toplam 3 yılan almak için şüpheli M. F. G. ile buluştu. Getirdiği yılanların tanesine bin 850 TL isteyen M. F. G.'yi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğüne getirilen şüphelinin sorgusu sürüyor. Emniyet yetkililerinin durumu bildirmesiyle Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekipleri M. F. G.'ye 18 bin TL para cezası kesti. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis satışı yasak olan ve nette ilanlarla satılmaya çalışılan her ilanın üzerine gitmeli.... Yasak köpek ırklarıda çatır çatır satılıyor
    Cevapla
  • Kalkan balığı 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi resmen...,
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkeye istersen yılan değil fil bile sokarsın, gümrüklerdeki rüşvete engel olamadıkça.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    uyrukları ne ki? isimler niye saklanıyor ki
    Cevapla
  • Ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Gömrükler hem dikkat etmesi gerekiyor ve ağır ceza uygulaması gerekiyor. Ileride yabancı hayvan popularitesini engelleyemeyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...