4 gündür kayıptı ağacın altında ölü bulundu!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, kendisinden 4 gündür haber alınamayan orman işçisi Mevlüt Bağ (55), ormanlık alanda ölü bulundu. Bağ'ın kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği, cesedinin ise yayılan kötü koku nedeniyle çobanlar tarafından bulunduğu öğrenildi.

4 gündür kayıptı ağacın altında ölü bulundu!
4 gündür kayıptı ağacın altında ölü bulundu!
GİRİŞ 12.08.2019 08:25 GÜNCELLEME 12.08.2019 08:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Acıpayam ilçesi Gölcük Mahallesi ve Degirmendere Mahallesi'ndeki ormanlık alanda koyun otlatan çobanlar, bugün saat 18.00 sıralarında ağaç kesimi yapılmış bir alandan kötü koku yayıldığını fark etti.

Kokunun geldiği yöne giden çobanlar, kesilen ağacın altında kalmış bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmanın yaptığı incelemede çürümeye başlamış olan cesedin 4 gündür kendisinden haber alınamayan orman işçisi Mevlüt Bağ'a ait olduğu tespit edildi. 

İtfaiye ekipleri tarafından ağacın altından çıkarılan Bağ'ın cesedi otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede orman işçisi Bağ'ın kesim yaptığı esnada ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği değerlendirilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 5
  • ADANASPOR lu Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne demis atalar,yaş agaca balta vutan el onmaz.yaş kesenin basi kesilsin.
    Cevapla
  • Ömer unsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Allah rahmet eylesin. Yine bı egitimsizlik her önüne gelenin eline hızar tutusturup ormana gönderirsen olacağı bu perişan aile. Eğer onu egitseydi
    Cevapla
  • Streykr 4 yıl önce Şikayet Et
    İsmet adam orman işçisi bekirli noktalarda belirli sayıda izinli ağaç kesimi yapar bu işçiler.Orman deposuna depolanır.
    Cevapla
  • Ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Agac kesmek yasak degilmi,kacak agacmi kesiyormus?
    Cevapla
  • Levent 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ama artık ders alalım tek basına koca koca agacları neden kesersiniz. Yanınızda kimse olmadan kalkısmayın bu işlere. Eceldir bilinmez ama belki yanında biri olsa yardım cagırsa kurtulacaktı. Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar ersin yüce mevlam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'