Bariyerlere çarpan lüks cip refüje uçtu: 4 yaralı

Bolu TEM otoyolunda seyir halinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra refüje uçan lüks cipteki 4 kişi yaralandı. Olay yerindeki bir polis, yaralı vatandaşı güneşten korumak için kartonla başında bekledi.

Bariyerlere çarpan lüks cip refüje uçtu: 4 yaralı
Bariyerlere çarpan lüks cip refüje uçtu: 4 yaralı
GİRİŞ 13.08.2019 17:55 GÜNCELLEME 13.08.2019 17:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 15.00 sıralarında TEM otoyolu Çaydurt mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametine seyir halinde olan Gülzade Bedir (69) idaresindeki 16 AEG 599 plakalı lüks cip, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra refüje uçtu.




Kazada, hurdaya dönen cipin sürücüsü ile araçta bulunan Ergül Bedir (50), Özkan Bedir (56) ve Dursun Ali Bedir (81) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Acil Servislerine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Polis, kartonla korumaya çalıştı

Olay yerinde bulunan bir polis memuru, ilk müdahalesi yapılan ve ambulansa alınmayı bekleyen 56 yaşındaki Özkan Bedir’in güneşten etkilenmemesi için bulduğu kartonla Bedir’in kafasını güneşten korumaya çalıştı. Polis, kartonla güneşten koruduğu Özkan Bedir’i, ambulansa bindirilene kadar yalnız bırakmadı.

YORUMLAR 10
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    firma arabaya boşuna sinyal koyuyor kullanan varmı
    Cevapla
  • QESER 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba aşırı hız mı
    Cevapla
  • Forza 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes araç demiş ama kimse 69 yaşındaki bir şöförün reflekslerinfen bahsetmemiş. Babam 65 yaşından sonra ehliyetini kırdı çevredekilere zarar vermemek için. 60 dan sonra biraz daha dikkat etmek gerek.
    Cevapla
  • Kurallar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam araç hayat kurtarır diyenlere; sağlam araçla ölümcül kazaları iyice araştırın lütfen.olumcul kazalar olmuş mu olmamış mı. Kimse hız kurallarına veya trafik kurallarına vurgu yapmıyor sadece aracın markasına dikkat cekiyor:=)
    Cevapla
  • Memed 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu markanın bu modelinin kontrolden çıkarak kaza yaptığını çok görüyorum. Dikkatimi çekti.
    Cevapla
  • Usta 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam araç kullanın birsey olmaz diyenlere ; fotoya iyi bakın araç pert olmuş. Önemli olan aracın markası değil kurallara uymakdir. Özellikle hız kurallarına uyalım
    Cevapla
  • Mühendis 4 yıl önce Şikayet Et
    Arabalar hakkında pek bir bilgin yok ama burada gelip yazıyorsun anlaşılan.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bmw520 ile 140 la kaza yaptım. 3 takla attı araç. Neredeyse burnum kanamadan atlattım kazayı. Araba pert olsa dahi lüks araçta güvenliğe veriyorsunuz o paraları konfordan ziyade
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Karşılaştırdığınız araç bir düzine tofaş alır. Araç yüksek olmasından kurtarmış tofaş ile aynı yükseklikte olsaydı sonuç pek farklı olmazdı. Araçlardaki çok para verdiğiniz koruma tedbirleri 100km altında bir yere kadar işe yarıyor.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı kazayı tofaş la yapsaydı kimse sağ çıkamazdı. Sağlam araç kazada hayat kurtarır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar