Taksim'de arbede! Turist ile taksici birbirine girdi

Taksim Meydanı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan kadın turiste taksi çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere düşen kadının tepki göstermesiyle taksi şoförüyle arasında arbede çıktı. Kendisine tükürdüğünü iddia ettiği turisti darp eden taksi şoförü gözaltına alındı.

GİRİŞ 17.08.2019 10:41 GÜNCELLEME 17.08.2019 10:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Taksim Meydanı’nda meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Taksim Meydanı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan turist Yasen T.’ye seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın şiddetiyle turist kadın önce yere düştü ardından ayağa kalkarak taksi şoförüne tepki gösterdi. Aracından inen şoförün karşılık vermesi üzerine İsrailli turist taksi şoförüne tükürdü. Bunun üzerine ikili arasında arbede çıktı. Bunu gören çevredeki vatandaşlar araya girerek ikiliyi ayırmaya çalıştı. Ancak arbede sırasında turist kadın fenalık geçirdi. Meydanda arbede yaşandığını gören güvenlik timleri ise olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Taksiciden şikayetçi olduğunu belirten turist kadın ilk olarak sağlık kontrolünden geçirildi. Taksi şoförü Erkan K.’nın da turistten şikayetçi olmasıyla taraflar adli işlemlerin yapılması için Taksim Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. 

 

 

Meydana gelen olayın kesin sebebinin anlaşılması amacıyla Taksim Meydanı’nda bulunan şehir polis kameralarının inceleme altına alındığı öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Burda şunuda belirteyim...Taksim civarındaki taksicilerin bazılarında uyuşturucu kullanma ve satma,kadın bulup satıcıdan komisyon alma gibi şeyler var.taksicilikten çok o işlerden kazanıyorlar.müşterinin tipine bakıp önce ağız arıyor,sonra ufaktan teklif ediyorlar.-başıma gelmişti.Eminönü nden Taksim e taksiye binmiştim,Taksim e az yaklaşınca şöför---abi bir arayışın varsa tanıdıklar var,yardımcı oluruz -demişti.imalı biçimde.
    Cevapla
  • Terko 4 yıl önce Şikayet Et
    Turiste vize uygularken, dağ'dan inen çomarlara'da uygulasan böyle olmazdı, herif daha dün ağaç'dan inmiş.
    Cevapla
  • erdi 4 yıl önce Şikayet Et
    dün taksiye bindim sıgara içti telefondan mesaj attı hızlı gitti bana bunu yapan turiste ne yapmaz
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Uber diyorum, nokta.
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mı turizmi geliştirecek. Taksici terörüne ne zaman son verilecek. Uber de saldırdılar hiç ceza almadılar, müşteri beğenmeyip araçtan attılar, ceza yok. Hep mağdur edebiyatı.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 4 yıl önce Şikayet Et
    Taksiciler, dolmuşcular ve kamyoncular genelde nezaketsiz, saygısız ve kaba davranışlarda sanki yarışıyorlar. Meslekleri mi bu insanları böylesine bozuyor. Bunların ihlalleri ve uygunsuz hal ve davranışları tahammul edilir gibi değil. Kısmen halk otobüslerini de dahil edebiliriz. Çözüm eğitim mi ceza mı, her ikisi mi. Acil bir konu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı