Bolu Dağı'nda yolcu otobüsü TIR'a çarptı! 37 kişi yaralandı

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde, TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 37 kişi yaralandı. Otobüste sıkışan sürücü ve 2 muavin, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

GİRİŞ 18.08.2019 08:49 GÜNCELLEME 18.08.2019 09:28
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 23.30 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Diyarbakır’a giden Hilmi Gündüz idaresindeki 34 VKF 21 plakalı yolcu otobüsü, İsmail Özdemir yönetimindeki 27 GA 076 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Bolu ve Düzce’den 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre otobüs sürücüsü ile birlikte 37 kişi yaralandı. TIR sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

 

 

ŞOFÖR VE MUAVİNLER 2 SAATTE KURTARILDI

Kazada otobüsün ön kısmında bulunan sürücü ve 2 muavin bulundukları yerde sıkıştı. İtfaiye ekipleri sıkışan otobüs şoförü ve muavinleri yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu bulunduğu yerden kurtardı. Aralarında çocukların da bulunduğu yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Düzce ve Bolu’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 19’unun Bolu, 18’inin de Düzce’deki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

 

 

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinin Ankara yönünde ulaşım yaklaşık 2 saat boyunca tek şeritten sağlandı. Sisin de etkili olduğu yolda zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsler maalesef çok aşırı hızlı gidiyor. Önlerinde durmaya korkuyırum.sağ şeritte 110la gitmeme rağmen arkamdan sellektör yapıyorlar. Böyle iş olmaz can taşıyorlar.Son zamanlarda otobüs kazaları çok arttı. Çünkü önceden 90olan hız sınırı kaldırılmış 120ye çıkmış. Adamlar hiç korkmadan basıyor can taşıyorsunuz ya nedir bu!
    Cevapla
  • Hazım Coşkun 4 yıl önce Şikayet Et
    sigara , alkol içenlere otobüs ehliyeti vermeyeceksin mola yerine çabuk gitmek için basıyorlar gaza sonra beş ölü otuz yaralı vs vs
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    otobanı yarış pisti sanmışlar
    Cevapla
  • murat42 4 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs karton kutu gibi katlanmış resmen, eğer en ufak bir kaza olsa ilk ölecek yada yaralanacak olanlar sürücü ve muavin oluyor. Araç büyük heybetli ama bir o kadarda emniyetsiz, bu araçlarında tırlar gibi sağlam üretilmesi lazım. Eminim tırda hiçbişey yoktur. Yük taşıyan araçlar sağlam, can taşıyanlarsa tırt, bu işte bir gariplik yokmu sizcede...
    Cevapla
  • seyf......s. 4 yıl önce Şikayet Et
    yollardaki kazaların ekspresi'nin otobüsle tırların sebebiyet verdiği kesindir yani otobüsle tırları daha fazla denetlemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası