Mardin Valisi'nden ilk açıklama

Kayyum kararının ardından açıklama yapan Mardin Valisi Yaman, "Milletimiz için çalışacağız. Belediyeler zaten bunun için vardır. Artık örgüte para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak" dedi.

GİRİŞ 19.08.2019 12:03 GÜNCELLEME 19.08.2019 12:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

 İçişleri Bakanlığınca Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Vali Mustafa Yaman, "Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak." dedi.

İçişleri Bakanlığınca hakkında yürütülen terör soruşturmaları nedeniyle görevden uzaklaştırılan HDP'li Ahmet Türk'ün yerine görevlendirilen Vali Yaman, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile belediye binasına geldi.

Yaman, bina girişinde, aralarında belediye çalışanlarının da yer aldığı, ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı.

 

Burada açıklama yapan Yaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühü, İçişleri Bakanlığının talimatıyla yeniden görevlendirildiğini belirtti.

Yaman, "Daha önce de geldiğimizde vatandaşlarımıza 'Sizin için çalışacağız.' demiştik. Bundan sonra da öncelikle kadınlar, gençler, öğrenciler ve dezavantajlı gruplar olmak üzere 850 bin Mardinlinin tamamına hizmet edeceğiz. Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Ardıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın valinin açıklamalarının tek kelimesine katılmayan teröre para aksın isteyen Türkiye Cumhuriyeti düşmanı herkesin yanındadır. Belediyeler halka Hizmet için vardır, dağda terörist beslemek için değil
    Cevapla
  • Helal 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal adamsin adam sevdim seni aciklama söyle ARTIk örgüte para gitmeyecek!!!milletimiz icin harcanacak helall be helal
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Vali bey önce Mardin'in su sorununu çözün lütfen,Musluklarımızı açtığımızda depo suyu değil şebeke suyu gelsin isteriz,Apartmanımızın 100 tonluk su deposuna rağmen Su satın almaktan bıktık usandık.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyse chpli belediyeler açığı kapatır kimin sayasinde oralarda oturduklarını unutmasınlar.
    Cevapla
  • altunay 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Sayın vali bey. Memleket aşkıyla ve Allah aşkıyla çalışın. O Hdp li seçmende bir gün bu çalışmalarınız sayesinde yaptıklarınızın değerini bilir ve hdp'den vaz geçerler. Allah yardımcınız olsun; inşaALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor