ESEV'e kayıtlar başladı

Esenler Belediyesi Sanat Evi için yeni dönem kurs kayıtları başladı. 8 yıldır hizmet veren ESEV, yeni dönemde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

ESEV'e kayıtlar başladı
ESEV'e kayıtlar başladı
GİRİŞ 19.08.2019 17:12 GÜNCELLEME 19.08.2019 17:12

8 yıldır Esenler'in kültür ve sanat hayatına yön veren ESEV, yeni döneminde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Enstrüman ve Müzik Eğitimi, Geleneksel Sanatlar ile Edebiyat ve Sahne Sanatları ana başlıkları altında 37 branşta eğitim veren ESEV, eğitimlerini Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde veriyor.

ESEV’de verilen eğitimlere bu yıl minyatür ve Tasavvuf Müziği Korosu branşları da eklendi. Her yaştan sanatseveri ağırlayan kurslarda 6-10 yaş arası çocuklar piyano, drama, karikatür, resim  ve halk oyunları eğitimine başvuru yapabilecekler.

SON BAŞVURU 30 EYLÜL'DE

16 Eylül’de derslerin başlayacağı kurslara katılmak isteyen adaylar, 30 Eylül Pazar gününe kadar  www.esevkayit.com internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını yaptıktan sonra, ESEV'e gelerek kayıtlarını tamamlayabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler  0 (212) 611 85 62 numaralı telefonu arayabilirler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!