Ahmet Hakan'dan Ekrem İmamoğlu'na eleştiri

İstanbul'da sel felaketi yaşanırken, sözde inceleme turlarına çıktıktan sonra Bodrum'daki tatiline dönen Ekrem İmamoğlu'na tepkiler büyüyor. İmamoğlu'nun bir buçuk gün durup yeniden tatil yapmaya gitmesini eleştiren Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İmamoğlu'na oy verenlerin bile tepkili olduğunu belirterek, "Bu hayal kırıklığı İmamoğlu'nu bitirecek" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 20.08.2019 14:12 GÜNCELLEME 20.08.2019 15:37
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yaşanan sel felaketi sırasında Bodrum'da tatil yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştirilerin odağında. 

 

 

Şehirde kısa kısa "inceleme" yapan İmamoğlu'nun, yarıda kestiği tatiline yeniden dönmesi İstanbulluların tepkisini çekti. 

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bugünkü köşesinde İmamoğlu'nun tatil yapmasına ilişkin dikkati çeken ifadeler kullandı. Hakan yazısında şu ifadeleri kullandı:

 

 

Sel felaketi olup bittikten sonra Bodrum’daki tatilini yarıda kesip İstanbul’a gelen ve üstüne giydiği afet yelekleriyle hızlı bir inceleme/araştırma gezisine çıkan Ekrem Bey’in yeniden Bodrum’daki tatiline döndüğünü işittiğimde...

“Yok canım... Yalan haberdir bu... Üfürmedir... O kadar da değildir... Palavradır... AK Partililerin uydurmasıdır... Trollerin kampanyasıdır...” falan dedim.

Fakat heyhat! Doğruymuş haber.

Palavra, üfürme falan değilmiş.

Gerçekten de Ekrem Bey, bir buçuk günlük İstanbul mesaisinin hemen ardından Bodrum’daki tatiline koşmuş.

Şöyle bir baktım tepkilere...

Umutlarını Ekrem Bey’e bağlamış olan, Ekrem Bey’e tek harf bile söylenmesi karşısında deliye dönen, Ekrem Bey’in gülüşüne bile kurban olacaklarını haykıran tipler bile...

“Biri Ekrem başkanımıza büyü mü yaptı acaba? Bu gidiş gidiş değil... Ekrem başkanımızın kendisine gelmesi şart... Bu ne tatil aşkı böyle... Madem Bodrum’a bu kadar meraklıydı Bodrum’a belediye başkanı olsaydı...” falan demeye başlamış durumdalar.

Size bir şey söyleyeyim mi? Bitirecekse işte bu hayal kırıklığı bitirecek Ekrem Bey’i.

YORUMLAR 139
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ders ders diye tutturanlar aldınızmı dersi.Zararın neresinden dönülse kârdır
    Cevapla
  • bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    hizmet adam(?) ı değil tam bi sosyal medya şowmeni
    Cevapla
  • Haci idris 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar aliskin zor gunlerde bir yere gitmeleri saklan malari tatil ypmalari 15 temmuz gunu gorduk bunlari ama millettimzn cogu gormemis
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve hdp belediyeleri hizmet vermez bu ülkenin düşmanıdır bu iki parti onlara oy verende ahmaktır boşuna hizmet bekleme chp hdp belediyelerinin almış olduğu yerde yaşayan halk boşuna sen sürünmeye mahkumsun
    Cevapla
  • TATAR.53 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle demeyin ama onun hizmet aşkı dediği istanbul için değil bodrum içindi zaten,benim bildiğim devlet,te izin kullanabilmek için 1 yılı doldurma şartı yokmu? bu babasının çiftliğinimi yönetiyor acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı