İstanbul'da yağış başladı! Şehri kara bulutlar sardı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Anadolu yakası başta olmak üzere kuvvetli yağışın beklendiği kaydedilen açıklamada ani sel ve su baskınlarına karşın uyarıda bulunuldu. Öte yandan İstanbul’da yağış başlarken şiddetli yağış öncesinde Anadolu Yakası’nda gökyüzünü kara bulutların sardığı görüldü.

GİRİŞ 21.08.2019 08:35 GÜNCELLEME 21.08.2019 13:09
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden İstanbul için yeni bir uyarı yapıldı. Genel müdürlükten bu sabah kuvvetli yağmur yağışı başlığıyla yapılan uyarıda” Yapılan son değerlendirmelere göre, akşam saatlerine kadar Anadolu Yakası ve kuzey kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da aralıklı olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 



Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre İstanbul’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına düşecek. Anadolu Yakası ve kuzey kesimlerinde akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor” ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL’U KARA BULUTLAR SARDI

İstanbul’da bugün yağması beklenen şiddetli yağış öncesinde Anadolu Yakası’nda gökyüzünü kara bulutların sardığı görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da bugün şiddetli yağmur bekleniyor. Yetkililer, sağanak yağmur ile birlikte olası sel baskınları konusunda da vatandaşları uyardı. İstanbul’da gün içerisinde şiddetli yağır beklenirken, Anadolu Yakası’nda gökyüzünü kara bulutların sardığı görüldü. Ayrıca sabah saatlerinden itibaren havanın kapalı olduğu gözlendi.

 

 

 

YORUMLAR 61
  • ugur Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha... Adam galen tatilde. REZALETTTTTTTTTTTT
    Cevapla
  • baybars 4 yıl önce Şikayet Et
    eko tatiloğluna söyleyin yağmur yağacak sonra bana söylemedi diyor
    Cevapla
  • ogun 4 yıl önce Şikayet Et
    herşey çoook güzel oluyor ! dahada olacak eski chp günlerini unutmuştu istanbul haytırlamaları için iyi oldu
    Cevapla
  • imamoğlu sözyler 4 yıl önce Şikayet Et
    yağmur da yağar felakette olur insanlar da ölebilir. siz yine de birbirinize sarılın sevinin kuşları böcekleri düşünün ...
    Cevapla
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem beyin haberi varmı? Yoksa haberdar edin.şiddetli değilse bodrumda tatiline devam edebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'