Bülent Arınç, FETÖ firarisi Mehmet İşler'in pastanesine niye gitti?

Fox TV, Bülent Arınç’ın Kırıkkale’de FETÖ firarisi Mehmet İşler’in pastanesine gitmesini haber yaptı. Arınç tepki gösterdi: Tokat’tan dönerken eşimle birlikte uğradık. Hanımefendi de oradaydı. Gizli saklı bir ziyaret değil. Bundan özel bir anlam çıkarıp başka yerlere çekilmesin

GİRİŞ 22.08.2019 14:40 GÜNCELLEME 22.08.2019 17:44
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç Kırıkkale’de bir pastane çıkışında ayaküstü habercilerin sorularını yanıtladı. Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kurma iddialarına karşı konuşan Arınç’ın Kırıkkale’deki ziyaret noktası ise Fox TV tarafından haber yapıldı.

 

 

Fox TV, Arınç’ın Kırıkkale’de FETÖ firarisi Mehmet İşler’e ait pastaneyi ziyaret ettiğini söylerken Arınç da bu iddiaya cevap verdi. Ziyaretin gizli saklı olmadığını belirten Arınç “Tokat’tan dönerken eşimle birlikte uğradık. Hanımefendi de oradaydı. Bundan özel bir anlam çıkarıp başka yerlere çekilmesin” dedi.

YURT DIŞINA KAÇTI

 

 

Fox TV ise haberinde Mehmet İşler’in 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası FETÖ üyeliğinden göz altına alındığı, ancak adli kontrolle serbest bırakıldığı ve daha sonra yurt dışına kaçtığını belirtti. İşler’in bir oğlunun da FETÖ'den tutuklu olduğu söylendi.

Fox'un haberinde ayrıca 2013 yılında Bülent Arınç'ın Başbakan yardımcısıyken Kırıkkale’de Mehmet İşler’e ait pastaneyi ziyareti de hatırlatıldı. Mehmet İşler'le kucaklaşan Arınç, "değerli dostum" ifadesini kullanmıştı. Fox'un haberine göre 2016 yılında ise Mehmet İşler’in FETÖ'den firari olduğu dönemde de Arınç, İşler ailesini yeniden ziyaret etmişti. Habercilere görüntü vermek istemediği için Mehmet İşler'in oğluyla pastane önünde makam aracında görüşmüştü.

ESKİYE DAYANAN DOSTLUK

Arınç bu ithamlara karşı “Askerliğimi yedek subay olarak Kırıkkale’de yaptım. O tarihlerden Beşir Atalay gibi onlarca yüzlerce arkadaşlıklarım, dostluklarım oldu. İşler ailesi de böyledir” şeklinde yanıt verdi.

Bülent Arınç dikkat çeken ziyaretin nedenini açıklarken "Eskiye dayanan dostluk" ifadesini kullandı. Ancak Fox TV, haberinde pastane sahibi firari Mehmet İşler hakkında tutuklama kararı olduğunu ve Fetö’den tutuklu oğlu Bekirhan İşler’in dosyasının ise temyiz aşamasında, Yargıtay'ın bugünlerde vereceği karar beklediğini de dile getirdi.

 

KAYNAK: DHA-FOX TV
YORUMLAR 119
  • Akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Arınç gizli saklı değil diyor yani açık açık gidiyorum diyor pes ! Reis bu adama neden bişey yapmıyor
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    fetönün üstü siyeset ortası ticaret altı ibadet cezayı alan ibadet için gitmiş olanlar
    Cevapla
  • Mahut 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Arınç bu tip malzeme olacak işlerden uzak durun Başkanıda zor duruma sokuyorsunuz. Eskiden dostluğun olabilir, adam Fetö cü çıkmış hala eski dostluk diye birşey olabilir mi. Bu soruyu kendine sor yoksa bizim bilmediğimiğimiz başka konularmı var.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık bu ülkeye verdiğin zarar.
    Cevapla
  • Hıdayet Taşçıbay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bülent abi (!) Partiye ve davaya verdiğin zarar yetmedi mi? Az kaldı ha gAyret bitireceksiniz Reisi... Şu yorumları oku bakalım vatandaş nasıl anlamış bu ziyareti. Kimsenin bir yere çektiği yok her şey ortada. Yazıklar olsun sana ne diyeyim başka.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı