CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Pençe-3 Operasyonu ve son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Feyzioğlu Türkiye'nin güneyindeki gelişmelere dikkat çekerek, "Türkiye'nin şu anda en kritik şehri Hatay'dır" dedi.

Metin Feyzioğlu şunları söyledi:

"Suriye'deki ve Kuzey Irak'taki petrolü, Türkiye'yi devre dışı bırakarak doğrudan Akdeniz'e aktarımı için bir plan yapılmış durumda. Ancak geliyorlar ve Hatay'a duvara çarpar gibi çarpıyorlar. Terör örgütü PKK'nın tabanı olmamasına rağmen Amanoslar'da varlık gösterme çabasını da iyi okumak gerekli. Şu anda Hatay'da bulunan Suriyeliler içerisinde çok sayıda ajan var. PKK'nın, YPG'nin ajanları var. Bu projeye göre Hatay'ın parçalanması gerekiyor. Şu anda en kritik il Hatay."

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Yılmaz 25.08.2019 15:08
    seninde bir mossad ajanı olmadığını kanıtla
  • Devrim ÖZİSLAM 25.08.2019 13:17
    Hatayı karıştıranların başında DEVSOL, TİKKO, TKPML, DHKP-C var ve bu örgütler CHP içerisinde cirit atıyorlar.
  • hıghlander 25.08.2019 11:07
    Sayın Feyziğlu,Hatay'daki bu durum,Suriye Olayları olmadan yılar öncede aynı şekilde ve hukuksal olaylara yansıyandan çok daha fazla illegal tiplerle dolu idi.Oralarda görev yapan yada uğrayan TSK ve emniyet mensupları,pasif seviyede olaylar olduğu için dikkat çekmeyen çok şeylere şahit olmuştur.Tabii şimdi ki durumu düşünemiyorum bile.
  • Ceylan 25.08.2019 10:13
    Tebrikler başkan sizin devlet adamı gibi düşünmeniz gerek bravo size
  • İsmet 25.08.2019 04:53
    Buna bir şey ler oldu eğer böyleyse canım kurban ama masonlar bunu kullanıyorsa vay bizim halimize dikkat li olalım
Daha fazla yorum görüntüle