Bahşiş kavgasında damat ve babası bıçaklandı

Erzurum'da düğünde dağıtılan zarfları dağıtımı sırasında çıkan kavgada damadın da aralarında bulunduğu 4 kişi bıçaklandı.

Bahşiş kavgasında damat ve babası bıçaklandı
Bahşiş kavgasında damat ve babası bıçaklandı
GİRİŞ 26.08.2019 18:51 GÜNCELLEME 26.08.2019 18:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Erzurum'da, düğünde dağıtılan bahşiş zarflarının tamamını almak isteyen Y.K.'nin (15) tokatlanması üzerine çıkan kavgada damat ile babasının da aralarında bulunduğu 4 kişi bıçaklanarak, yaralandı. Polis, küçük çocuk ile babası ve ağabeyini gözaltına aldı.

Olay, Palandöken ilçesindeki Harput Mahallesi'nde meydana geldi. Damat Serhat Ö. (34), sabah saatlerinde konvoy eşliğinde, gelini, Harput Mahallesi'ndeki evlerine getirdi. Bu sırada da konvoydaki araçlar ile gelin arabasından içinde para bulunan bahşiş zarfları dağıtılmaya başlandı. İddiaya göre Y.K. (15) gelin arabasında bulunan zarfların hepsini almak istedi. Bunun üzerine bir kişi , Y.K.'yi kolundan yakadı ve tokatladı.

Y.K. de aynı mahalledeki evine giderek, ailesine dövüldüğünü söyledi. Baba Mehmet K., diğer oğlu Bilal K. ve Y.K.'yi beraberine alıp, düğün alanına geldi.  Baba ve oğulları, damat Serhat Ö. ve babası Erdal Ö. ile tartıştı. Ancak tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Damat ve babası ile Bindal Ö. ve Bekir G. bıçaklanarak, yaralandı.

Bölge Eğitim ve Araştırma ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis, Y.K. ile birlikte baba Mehmet K. ile ağabey Bilal K.'yi gözaltına aldı. Baba ve oğullarının suçlamayı kabul etmedikleri öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeter abi salmayın artık cezası neyse yatacak lan benim düğünüme gelip babamla beni bıçaklayarak düğünü mahveden adam elini kolunu sallaya sallaya gezmemeli. Bunun bir cezası olmalı.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Düğünler düğünlere benzemiyor,ses gürültü israf nefret ediyorum.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle babadan öyle oğul olur zaten.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Düğün arabası süsleme cehaleti kalkmadıkça bunları çok göreceğiz.
    Cevapla
  • Lustig 4 yıl önce Şikayet Et
    Komik ya, kardeşim paran ile madara olmak işte tam'da buna denir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu