PKK'nın yangın sabotajına CHP ve HDP ortak oldu

Emekli Hava Albay Mustafa Hacımustafaoğlu, terör örgütü PKK’nın ormanlarımızı hedef alarak yaptığı çevre katliamını, “Çaresizlik ve mağlubiyet” olarak değerlendirdi. HDP ve CHP’yi de sert sözlerle eleştiren emekli Albay Hacımustafaoğlu, “Bu terör saldırılarına ve sabotajlara hedef şaşırtan HDP ve CHP’de ortak oldu” dedi.

PKK'nın yangın sabotajına CHP ve HDP ortak oldu
PKK'nın yangın sabotajına CHP ve HDP ortak oldu
GİRİŞ 27.08.2019 09:44 GÜNCELLEME 27.08.2019 10:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

HDP ve CHP orman yangınlarında halen delilsiz bir şekilde hükümeti hedef gösterirken, terör örgütü PKK ağaç ve çevre katliamını üstlendi.

 

 

BÜYÜK DARBE YEDİLER, ÇARESİZLER

Gelişmeleri değerlendiren Emekli Hava Albay Mustafa Hacımustafaoğlu, “Türkiye teröre nefes aldırmıyor. Hem sınırları içerisinde hem sınır ötesinde terörle mücadelede ödün vermiyor. Kuzey Irak, Kuzey Suriye ve Türkiye içinde yürütülen harekat ve operasyonlarda büyük darbe yiyen ve Türk Ordusu karşısında tutunamayan alçaklar böyle adi ve aşağılık eylemlere başvurmaktadır. Çevreye, canlılara, masum insanlara ve ülkeye zarar vermeyi kendileri açısından başarı addediyorlar. Bu çaresizlik ve mağlubiyettir” dedi.

 

 

HDP VE CHP SABOTAJLARA ORTAK MI?

Açıklamalarında HDP ve CHP’yi de sert sözlerle eleştiren emekli Albay Hacımustafaoğlu, “Bu terör saldırılarına ve sabotajlara hedef şaşırtan HDP ve CHP’de ortak oldu” dedi. Hacımustafaoğlu, “HDP’nin bu eylemlere sessiz kalmasına şaşırmamak gerekir. Hatta ben destek verdiklerini bile düşünüyorum. Kendi memleketim Kütahya’nın bile üç ilçesinde yangın çıkarılabilmesi, örgütün zayıf olduğu bölgelerde bunu ancak bu tür destekle yapabileceğinin delilidir. Ayrıca yangınların Akdeniz, Ege, Marmara gibi batı Anadolu bölgelerinde çıkarılması da dikkat çekicidir. HDP-CHP, ben bunlara CHDP diyorum; bugünkü tavrıyla sadece geçmişte yaptıklarını (Kobani, Gezi, Hendek vs. ) aynıyla tekrar etmektedir” diye konuştu.

SÖZDE ÇEVRECİLER VE PKK KİMİN KONTROLÜNDE?

PKK’nın sabotajlarına çevreci örgütlerin tepkisiz kalmasını da eleştiren emekli albay Mustafa Hacımustafaoğlu, “Onlar nerede kaos oradalar. Uluslararası odakların etkisindeler. Hatta kontrolündeler. PKK’da öyle. Ne zaman Türkiye aleyhine bir konu var, sahadalar” dedi.

KAYNAK: KULİSVAR.COM
YORUMLAR 14
  • Vn..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Hdp 'ye diyeceğim yok çizgileri belli ve pkk nın uşakları yuh chp yuh iyi parti hadi kınayın chp 'ye oy veren hdp oy veriyor uyanin
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Devleti yönetenler gereğini yapmalıdır.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın chp ye gönül verenler kör müsünüz sağır mısınız pkk biz yaktık dediği halde neden sessizsiniz zaten sizleri hiç bir devlet kademesine getirmemek gerek bunu anladım
    Cevapla
  • Vat 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp veriyordur bunlara yakılacak adresleri, kardeş Pkk+Chp.
    Cevapla
  • dedeoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani nerede Kazdağlarını, Gezi ağaçlarını savunan sözde çevreci artistler, nerede bu ahlak timsali müsveddeler, neden sesleri çıkmıyor, yeri göğü inletmiyorlar. Anladık derdinizi; tamamen siyasi hareket ediyorsunuz, kapitalistlerin uşağı olmuşsunuz, başkalarının davuluna çomak olan figüranlarsınız. "Bizimkiler yaparsa amenna der gözlerinizi kapatır dilleriniz lal olur, başkasının adı geçse sorgulamadan veryansın edersiniz." Eyyyy artisler şovmenler Hadi bu haberede sesiniz çıksında görelim devletçiliğinizi, halkçılığınızı, samimi birer çevreci olduğunuzu. Size çok ama çok kızgınım, Milletin ahı başınızda parçalansın, yalanlarınız dillerinize düğümlensin...........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı