Cumhuriyet Gazetesi'nden Şule Yüksel Şenler'e büyük ayıp!

Başörtüsü mücadelesinin en önemli isimlerinden olan Şule Yüksel Şenler'in vefatının ardından Cumhuriyet Gazetesi çirkin bir başlık attı. 'Şulebaş başörtüsünün yaratıcısı öldü' ifadesini kullanan gazete, haber metninde de adeta kinini kustu.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Şule Yüksel Şenler'e büyük ayıp!
Cumhuriyet Gazetesi'nden Şule Yüksel Şenler'e büyük ayıp!
GİRİŞ 29.08.2019 00:40 GÜNCELLEME 29.08.2019 01:02
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Gazeteci yazar Şule Yüksel Şenler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

 

Bir dönemin baskıcı politikalarına ve müslümanlara karşı algı oyunlarına karşı tam bir mücadele örneği sergileyen Şenler'in vefatı bile bazı çevrelerin kinini söndürmedi.

Cumhuriyet gazetesi, hem internet sitesinden, hem de Twitter hesabından Şenler hakkında "Şulebaş başörtüsünün yaratıcısı öldü" şeklindeki yakışıksız başlığı kullanarak inanılmaz bir çirkinliğe imza attı.

 

 

Gazetenin bu başlığı Twitter'da büyük tepki çekti.

İşte o tepkilerden bazıları:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 146
  • Ali haydar yemez 4 yıl önce Şikayet Et
    ateist inancın temsilcilerinden bir gazete, her fırsatta Müslümanlarla dinle uğraşır ülkeyi bölüp parçalamaya çalışan örgütleri savunur, arada birde vatan sever görünür, mandacı bir inancı temsilcisidir.
    Cevapla
  • garib 4 yıl önce Şikayet Et
    merhum Mehmet Şevket Eygi içinde birgün gazetese internet haberde "gerici eygi öldü" başlıgıyla duyurmuştu. Küffar birleşti kardeşim,günü birlik menfaatler sebebiyle sağa sola savrulma ,dünyevi meseleler seni saptırmasın İSLAMDAN,KUR'ANDAN,SÜNNETTEN.Bu davanın nuru sönmeyecek inşaallah.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    pkk yanlısı terör destekçileri
    Cevapla
  • Adem78 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana r.a ne güzel söylemiş ben pirincin içindeki siyah taştan korkmam pirincin içindeki beyaz taştan korkarım bunların rengi belli siyah ya beyaz olanlar rengi belli olmayanlar uyanık olalım müminler
    Cevapla
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    bide islama kini olan bu kadar nefret eden insanlar neden hep oluleri camiden kalkar anlamiyorum vasiyet edin bari beni camiden kaldirmayin diye yormayin insanlari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar