15 kişi hastaneyi bastı! Çatışma çıktı

Manisa Turgutlu'da sağlık kontrolüne getirilen suçlu şahsı kaçırmak için hastaneye gelen yaklaşık 15 kişi ile polis arasında silahlı çatışma çıktı, çatışmada kaçırılmak istenen şahıs polislerce vurularak etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 31.08.2019 22:47 GÜNCELLEME 01.09.2019 10:22
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde emniyet güçlerince adli muayene için hastaneye getirilen mahkum iddiaya göre silahlı kişilerce kaçırılmak istendi.

 

 

Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen S.K. (31) ile hakkında yakalanma kararı bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı.

30 Ağustos tarihinde polis ekiplerince gözaltına alınan S.K. ile ismi öğrenilemeyen diğer kişi, adli muayene için polis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine getirildi. Burada muayenesi yapılan S.K. ve ismi öğrenilemeyen diğer kişi çıkışta yaklaşık 15 kişilik silahlı bir grup tarafından hastaneden kaçırılmak istendi. Koşarak hastanenin kantin bölümünde bekleyen araca binerek kaçan şahısları durdurmak için polis ekipleri havaya ateş etti. Polis kaçan S.K.'yı vurarak etkisiz hale getirdi ve kaçmasına imkan vermedi.

 

 

Bu sırada tabancalardan çıkan mermiler, hastanenin camlarına isabet etti. Polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalanan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR 39
  • Leyla 4 yıl önce Şikayet Et
    Mahkum ve onu kaçırmaya gelenler çok yabancı film izlemiş anlaşılan.
    Cevapla
  • yoru yorum i 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis suçluyu vurduğunda soruşturma, kovuşturma yememeli. Bu ne yaw canım ülkem eşkiya dan geçilmez olmuş, polisin eli kolu bağlı. İtlik mi yaptı?, ver yetkiyi vur gitsin. Bak nasıl süt liman oluyor ülkem. Yasalar yeniden düzenlenmeli. AB AB diye diye bu hale geldi ülke. AB kendi ülkesinde suçluya göz açtırıyor mu?
    Cevapla
  • mhmt 4 yıl önce Şikayet Et
    soruşturma yemez zaten kanunun engel yok tek bir şartı var... bacağından vurup yakalama şansı varken kafasına sıkıp öldürmediği sürece sıkıntı cıkmaz.
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Polisler Amerikan polisi olsaydı en az 15 tane leş olurdu.
    Cevapla
  • REFIK MELAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Batman otogarinda isisni yapmayan polisin aciga alinmasi ne kadar dogru karar ise, bu olayda kacirilmak isteneni etkisiz hale getiren ve onu kacirmaya calisanlari iceri alacak !!! olan polislerde odullendirilmeli
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden suçluya kimse sahip çıkmazdı , ahlak çöküntüsü had safhada , artık suçlu kahraman olmuş. Bu eğitimin iflasıdır. Anne babalar bencil ve kendini düşünen , topluma faydasız insan yetiştiriyor. Hak hukuk hakkaniyet , başkasını düşünmek kollamak artık tarih oldu. Ortalık zalim oğlu zalimlerle doldu. Polis ne yapsın. Eğitim eğitim eğitim. Çöküyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!