ABD'de polis çevirmesinde durdurulan silahlı saldırgan, önce polislere ateş açtı. Ardından olay yerinden kamyonetle kaçan saldırgan, çevredeki insanlara ateş açtı. Saldırıda, 5 kişi öldü, 21 kişi ise yaralandı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Hakikat 02.09.2019 09:16
    hakan adlı vatandaş ABD'nin para akıttığı PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'ya söyle birde. Bir halttan haberin yok biraz araştır ABD zihniyetini, bu ülkede Müslüman öldüyse iyi olmuş diyen bir CHP zihniyeti var işte ABD'lilerin de zihniyeti aynı bu onlar için küçücük çocukmuş farketmez Müslüman olması yeter. İzlanda cami saldırısında CHP.K.K.''nın başkanı İslamdan kaynaklanan terör diye açıklama yapıyor. Birazcık aklını çalıştır ve düşün!
  • hakan 01.09.2019 11:35
    Erol Ç. adlı vatandaş merak ediyorum şu videodaki masum 4-5 yaşındaki çocuğun ne zalimliğini gördün de oh çekiyorsun böyle? Senin şu yaptığın türkiyedeki kadın katliamı yapanları gören amerikalının bütün türkleri vahşi kadın katilleri olarak tanımlamasından farkı yok. Birşey konuşurken biraz düşünüp tartıpta konuşmak lazım. Amerikan hükümetinin teröristliğinin suçunu kalkıpta hiçbir şeyden haberi olmayan kendi hayatını yaşamaya çalışan masum vatandaşlarına yüklemek insafsızlıktır. Ordaki 5 yaşındaki çocuk ne yapsın hükümetine karşı? Siz ırakta suriyede katliam yapıyorsunuz diye kendi ülkesine mi savaş açsın?
  • Erol Ç. 01.09.2019 10:56
    Peki ya masum müslümanların çektiğinin yanında sizin bu korkunuz yanında basit kalır. Allah işte sizin kalbinize bu korkuyu böyle salar. Çıkmaz inşaallah. Sizi zalim insanlar.